Dypolm z architektury wnetrz

Balet "od kuchni". Style i "szkoły" (np. rosyjska, francuska, włoska, duńska itp.), choreografia, pantomima, poszczególne balety, muzyka baletowa; historia baletu; zagadki;
gonia

Post autor: gonia »

i przydałby się schowek na różne baletowe rzeczy- pointy, baletki itd., żeby wszystko było ładnie posegregowane. :D
Fleuve

Post autor: Fleuve »

I automat z wodą!
*rozmarzona, jak cholerka*
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Ooo tak, woda koniecznie musi byc!
naomcia

Post autor: naomcia »

ok bedzie woda :) co jeszcze piszcie :)
naomcia

Goniu a moze byc caly pokoj ? obok czy to powinno byc na sali ?

a moze chcecie tez kamerke zeby sie mozna bylo nagrywac ? w lustrze np :)

ps. a tak offtopicujac powiedzcie mi czym sie rozni tutu od paczki , to nie jest to samo ?
karolinkaaa

Post autor: karolinkaaa »

Z tego co mi wiadomo,to jest to samo,tyle,że tutu to profesjonalna nazwa.
gonia

Post autor: gonia »

taki mały schowek-pokoik obok sali ;]
taa, kamerka też by się przydała!
i może chociaż jedna drabinka...? bo drabinki zawsze się przydają, choćby do rozciągania.
p.s. a tutu to to samo, co paczka, jak już pisała karolinaaa
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Drabinka dobra rzecz, chociaz jedna. Jak mowi gonia, fajnie mozna sie na nich rozciagac.
Jestem za pokoikiem garderoba polaczonym jakimis drzwiami z nasza sala baletowa :)
Kamera taaak.
Ja bym postawil atez na jakis jeden wygodny fotelik, taki miekki zeby mozna sie bylo w nim zapasc, wtulic sie. Moze to niezbyt dobre dla miesni tak opasc po wysilku, ale co tam :) Po cwiczeniach musi byc wygodnie. Moze jakis bialy, wielki i puchowy...
Ja w kazdym razie chcialabym taki miec. Chociazby po to zeby ktos mogl w nim zasiasc i mnie obserwowac :) W koncu o publicznosc trzeba dbac. Ale o siebie bardziej :)
naomcia

ok bedzie fotel:) i drabinka :) co jeszcze ? :) jakies maty karimaty ? jakie oswietlenie ? pojecia ni emam co tam jeszcze moze byc zeby wam umilic zycie :)

p.s dzieki
naomcia

p.s wykorzytujac moj offtopic to sie jeszcze zapytam czy nie znacie moze jakiegos linku do rozgrzewki baletowej , albo do lekcji , chodzi mi o pozycje przy drazku :P :) totalny laik jestem wiec mozecie sie smiac :)
ODPOWIEDZ