XVI Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego w Bytomiu

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Wallyy

Post autor: Wallyy »

No ja się dowiem czy jeszcze mozna by sie zglsic na takiego wolontariusza na konferencje, po świętach do nich napiszę.
sandi

Post autor: sandi »

Mogłby mi ktoś pomóc i odpowiedzieć na parę pytań? ;)

Myślałam o tym, żeby pojechać na konferencję, ale zupełnie nie mogę się odnależć na tej stronie śtt. Mógłby mi więc ktoś wytłumaczyć, jak wyglądają tam warsztaty taneczne? Są podziały na grupy zaawansowania? Jest gdzieś dostępny jakiś grafik? Wybiera się sobie zajęcia, na które chce się iść, czy jest to jakoś odgórnie przydzielone? Wybaczcie mi moje głupie pytania, ale jakoś nie mogę się doszukać tych informacji na stronie. Chyba święta źle na mnie działają ;)
Agnes

Post autor: Agnes »

Grafiku z tego co wiem, jeszcze nie ma. Są tylko nauczyciele podani i techniki jakie będą. A zajecia każdy sobie sam wybiera. Można wybrać 5 technik. I jest podział na grupy zaawansowania.
A same warsztaty jak wyglądają to nie wiem, bo jadę w tym roku pierwszy raz :)
danceFORever

Post autor: danceFORever »

Agnes, a sama jedziesz? Jaki nocleg wybierasz?

sandi, proponuję poczytać temat o XV Konferencji- jest to co prawda kilka ładnych stron, ale ja jakoś przez to przebrnęłam i teraz troszkę lepiej się orientuję o ile można to tak nazwać :)
sandi

Post autor: sandi »

Dzięki. Teraz przynajmniej COŚ wiem. Szkoda, że na oficjalnej stronie nie podają szczegółów.

Chyba się wybiorę. Bo akurat mi idealnie termin pasuje. Nie miałam żadnych planów na początek wakacji, a warsztaty przed obozem tanecznym mi się przydadzą :)

A z tych osób co już były, to może mi ktoś powiedzieć, czy da się przetrwać dwa tygodnie ciągłego tańca? (; Trzeba płacić wcześniej, czy mogę spokojnie jeszcze z miesiąc poczekać bez obawy o brak miejsc? Kiedy w tamtym roku był podany grafik? I czy warto jechać? ;)
Waham się co do noclegu, bo na tych wspólnych salach, to ryzyko jeśli chodzi o rzeczy...
Agnes

Post autor: Agnes »

Jadę z dwoma albo trzema koleżankami, i będziemy mieszkać w internacie.
danceFORever

ja też troche się obawiam o te sale, ale z tej atmosfery nie zrezygnuję! :D wszyscy bardzo sobie chwalą Konferencję, więc ja tez bedę jechała z dobrym nastawieniem, mimo, że wybieram się sama no i pierwszy raz.. Dokładny grafik pewnie podadzą dopiero w czerwcu...
Wallyy

No właśnie jak to jest z płatnością ja wysłałam swoje zgłoszenie i jak myśliscie kiedy trzeba zapłacić??
danceFORever

przed chwila też wysłałam zgłoszenie. Z tego co czytałam w tematach poprzednich konferencji, to podobno problemów z płatnościami nie powinno być, ale jakąś część tej kwoty postaram się może do maja przelać...

Wallyy, rezerwujesz bilety na spektakle?
Wallyy

Myślę że tak, ale jeszcze się zastanawiam na jakie :p
ODPOWIEDZ