XVI Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego w Bytomiu

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
danceFORever

XVI Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego w Bytomiu

Post autor: danceFORever »

28 czerwca – 11 lipca 2009 roku
Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego i Festiwal Sztuki Tanecznej jest dwutygodniową imprezą o charakterze artystycznym i edukacyjnym organizowaną przez Śląski Teatr Tańca. Wykłady, zajęcia, projekty twórcze i spektakle są organizowane oraz prezentowane na scenie Śląskiego Teatru Tańca w Bytomiu i w festiwalowych miastach partnerskich na terenie Polski, a także regionu.
Każdego lata, na zaproszenie ŚTT, zespoły, wykładowcy, studenci i sympatycy tańca z całego świata gromadzą się celebrując wspólnie taniec współczesny, różne dyscypliny i formy sztuki, przyczyniając się jednocześnie do ich rozwoju.

Śląski Teatr Tańca zaprasza wszystkich miłośników tańca współczesnego do Bytomia na
XVI Międzynarodową Konferencję Tańca Współczesnego i Festiwal Sztuki Tanecznej, która w tym roku odbędzie się w dniach 28 czerwca – 11 lipca 2009 roku.

http://konferencja.stt.art.pl/

jadę w tym roku i nie mogę się już doczekać! :D
P.S. nie chcę tworzyć off topu, ale witam wszystkich po mojej jakże długiej nieobecności na forum. O ile ktoś jeszcze mnie pamięta. Ale już koniec, chciałam się tylko przy okazji przywitać :)
cynamonek

Post autor: cynamonek »

ja również się wybieram i tak jak co roku jako wolontariuszka :)

(mimo że termin boli mnie trochę bo w tym czasie jest opener festival w gdyni... :( i znów muszę wybierać między dwoma największymi miłościami )
Wallyy

Post autor: Wallyy »

Jak można sie zgłosić jako wolontariusz na te warsztaty, chodzi mi o osobę która chce jechać ze mną a nie tańczy :P
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

zawsze może zacząć tańczyć, nie? ;) chyba nie ma żadnej osobnej karty zgłoszeń dla wolontariuszy, niech napisze najlepiej na mejla.
Wallyy

No zawsze może heh:) Ok to zobaczymy zobaczymi napisze tam maila.
Dzieki:)
cynamonek

wolontariuszem jest sie cały czas nie tylko na konferencje :) a zwykle zbierają ludzi we wrześniu.
Ladybirt

Post autor: Ladybirt »

na czym polega wolontariat?
Wallyy

No wlasnie na czym polega wolontariat?
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

zwykle zbierają ludzi we wrześniu? no nie wiem, jak byłam na warsztatach jakoś ponad miesiąc temu to się proponowali, czy byśmy nie chcieli być wolontariuszami właśnie na Konferencji i jak coś to żeby pisać i się zgłaszać/dowiadywać na mejla (ale zawsze mogło mi się coś przekręcić). ale na Konferencji nie byłam, więc lepiej nie będę się wypowiadała (ale coś mi się wydaję, że będąc wolontariuszem można brać udział normalnie w zajęciach)
cynamonek

spoko pewnie wiesz lepiej...

na czym polega to proponuję poczytać temat o konferencji z zeszłego roku (chyba coś pisałam na ten temat).

ale tak w skrócie, m.in na tym że każdego dnia masz inne studio gdzie odbywają się zajęcia sprawdzasz identyfikatory ludziom którzy wchodzą, odpowiadasz na wszelkie pytania. tak poza tym to czasem odbiera sie kogoś z lotniska, odprowadza, przyprowadza z hotelu, rozdaje ulotki na mieście, jakieś tam rzeczy w biurze robi, przy spektaklach, wpisuje na listy. to tak mniej więcej jeśli chodzi o konferencje.

edit: a jeszcze chodziło mi o to że wolontariuszy ogólnie zbierają we wrześniu takich którzy są cały rok ( czyli na konferencji też, ale nie że tylko)

a i tak, możemy uczestniczyć w zajęciach. :)
ODPOWIEDZ