Chciałam bardzo przeprosić cały Kraków, za mój niewypażony język i że prze ze mnie rozpoczeła się ta cała "kłutnia", ja swoje posty już skasowałm, jeszcze raz bardzo przepraszam!
Ach, czasami emocje ponoszą i tak to już bywa. :wink: Dzieki za przeprosiny, oczywiście przyjmujemy. Co myślimy o cygance. Zdania są podzielone. Jedni uważają to za bezsensowne walanie sie po ziemi, a drudzy(w tym ja), że jednak trzeba umieć sie tak walać :) Mi osobiście sie to bardzo podobało. W tym tańcu było wiele emocji i ekspresji i gdyby nie ten genialny koleś to było by pierwsze miejsce. Oczywiście szacuneczek dla tak maksymalnie wygientego kręgosłupa :D tylko pozazdrościć. A czy to ty jesteś tą cyganką??
Nie, nie... Cos z tym kształtem... Nie mogę przywołać dokłądnego obrazu pzred oczy, nie pamiętam już. :? Zresztą, to tylko kwestia gustu. Nie kostium jest najważniejszy.
Mówiłam o modernie. Ale Ty i Giselle też świetnie wypadłyście. Tak samo młodsze dziewczyny i nasz ,,rodzynek" (robaczek :lol: ). Wszystkim się gratulacje należą.