PAS DE CHAT
-
aankaa_baletnica=)
-
drCoppelius
[quote:06d338fa3e="Julcia"]Z tym może być pewien problem, bo panie w sklepie są mało rozgarnięte... Mi kazano podać długość stopy bez zapasu i pointy przysłali mi o 2 numery zamałe :| i musiałam je odesłać...[/quote:06d338fa3e]
:arrow: A kto płaci za odesłanie? Sklep czy klient?
---
:arrow: A ile kosztują noski z Pas de chat? ( poza tymi za 98,- i 170,- )
---
:arrow: to jak w końcu jest z tą rozmiarówką point? Ktoś znalazł eee.. "poprawną" rozmiarówkę?
:arrow: A kto płaci za odesłanie? Sklep czy klient?
---
:arrow: A ile kosztują noski z Pas de chat? ( poza tymi za 98,- i 170,- )
---
:arrow: to jak w końcu jest z tą rozmiarówką point? Ktoś znalazł eee.. "poprawną" rozmiarówkę?
no cóż...... eee...... dziwne to...(?)
to już lepiej chyba poczekać np. miesiąc i w miarę możliwości przy okazji wysłać jakiegoś znajomego albo samemu pojechać do pas de chat.... bo jak oprócz 115 zł za pointy mam jeszce płacić 50 zł za złe przesyłki i zwroty to ja dziękuję......
p.s.ponawiam pytanie o noski z pas de chat--> ile kosztują i jakie?
to już lepiej chyba poczekać np. miesiąc i w miarę możliwości przy okazji wysłać jakiegoś znajomego albo samemu pojechać do pas de chat.... bo jak oprócz 115 zł za pointy mam jeszce płacić 50 zł za złe przesyłki i zwroty to ja dziękuję......
p.s.ponawiam pytanie o noski z pas de chat--> ile kosztują i jakie?
[quote:06904e5c63="Joanna"]
Materiałowe kosztują od 30 zł do 40-kilku (w zależnosci od modelu, te za 30 to model dziecięcy)[/quote:06904e5c63]
Chciałam sobie kupić baletki materiałowe, więc wysłałam e-maila z zapytaniem o cenę... no cóż.... po przeczytaniu zrezygnowałam...
Pro (płótno) - 55 zł
Silouhette
(płótno) - 50 zł
Silouhette i Entrechat (skóra) - 60,- zł
Tutu
35,- zł (satyna) i 30,- zł (płótno)
p.s. gdzie można kupić tańsze materiałowe baletki??
Materiałowe kosztują od 30 zł do 40-kilku (w zależnosci od modelu, te za 30 to model dziecięcy)[/quote:06904e5c63]
Chciałam sobie kupić baletki materiałowe, więc wysłałam e-maila z zapytaniem o cenę... no cóż.... po przeczytaniu zrezygnowałam...
Pro (płótno) - 55 zł
Silouhette
(płótno) - 50 zł
Silouhette i Entrechat (skóra) - 60,- zł
Tutu
35,- zł (satyna) i 30,- zł (płótno)
p.s. gdzie można kupić tańsze materiałowe baletki??