Balet dla dorosłych Kraków
Ja chodzę do NCK i wydaje mi się, że można dołączyć w każdej chwili, przynajmniej do mojej grupy. Ja zaczęłam chodzić na zajęcia, kiedy trwały już od miesiąca, a później pojawiło się też parę osób. Nie wiem, niestety jak wygląda sytuacja w innych grupach, ani czy w nowym semestrze będą tworzone jakieś nowe grupy.
-
Wiktoria.M
Hmmm...
Nie wiem w jakim sensie pytasz o poziom zaawansowania.
Ale może powiem pokrótce co robimy na tych zajęciach.
Większość ćwiczeń wykonujemy przy drążku, zaczęliśmy się uczy "kręcić" piruety, mamy też ćwiczenia po przekątnej, przeważnie skoki, na rozciąganie też znajdzie się czas.
Ja wcześniej miałam styczność z baletem mimo tego niektóre ćwiczenia sprawiają mi trudność.
Wiadomo nie robimy jakiś mega trudnych rzeczy, ale zdecydowanie widać różnice między grupą średnio początkującą, a tą która dopiero ruszyła bodajże 17 lutego.
Mam nadzieję, że trochę pomogłam.
Jak coś to moje gg: 4762911:).
Nie wiem w jakim sensie pytasz o poziom zaawansowania.
Ale może powiem pokrótce co robimy na tych zajęciach.
Większość ćwiczeń wykonujemy przy drążku, zaczęliśmy się uczy "kręcić" piruety, mamy też ćwiczenia po przekątnej, przeważnie skoki, na rozciąganie też znajdzie się czas.
Ja wcześniej miałam styczność z baletem mimo tego niektóre ćwiczenia sprawiają mi trudność.
Wiadomo nie robimy jakiś mega trudnych rzeczy, ale zdecydowanie widać różnice między grupą średnio początkującą, a tą która dopiero ruszyła bodajże 17 lutego.
Mam nadzieję, że trochę pomogłam.
Jak coś to moje gg: 4762911:).
Cześć, jestem całkowicie zielona, jeżeli chodzi o balet. Mam już 19 lat i rzecz jasna zerową szansę na jakąkolwiek karierę ;-) Po prostu chciałabym tańczyć dla przyjemności i dla sylwetki. Znalazłam taką ofertę http://www.sempretaniec.pl/baletdorosli.html
i teraz czy ktoś mi może powiedzieć, jak to może wyglądać? Czy mogę przyjść taka zupełniwe bez przygotowania?
i teraz czy ktoś mi może powiedzieć, jak to może wyglądać? Czy mogę przyjść taka zupełniwe bez przygotowania?