Spidi, najlepiej by było zapytać bezpośrednio u instruktorów - z tego co wiem, obecnie działające grupy powstały dopiero w tym sezonie, trudno więc powiedzieć, jaki może być poziom. Może w grupie MasterClass jest szansa na pointy?
dzieki dziewczyny za szybkie odpowiedzi :)
Basiu,chyba jako wolny sluchacz odpadam,bo nie sadze zebym byla na takim poziomie jak najstarsza grupa dziewczyn..
Przejde sie faktycznie do Novej i spytam jak to wyglada
Dziś dzwoniłam do Novej, jest tylko grupa w niedzielę na 11.45. Gdyby ktoś, był chętny ale jeszcze się zastanawia, to zachęcam ! Może udało by się założyć jakąś grupę od stycznia Na razie przejdę się parę razy do Terspychory
[quoteb2="malgosia2611"]czy zajecia bylyby dla osob poczatkujacych ? i czy dlaeko jest od centrum katowic ?[/quoteb2]
Tak chodzi o grupę balet first step, w poniedziałki o 17:30. Wysłałam przez internet głoszenie bo na stronie ciągle piszą żeby się zapisywać. Nie wpłaciłam pieniędzy na razie, bo nie wiem czy bd otwarta grupa. ALe przyszły mi maile wstępnej rezerwacji i wyskoczyły 4 daty od momentu wysłania zgłoszenia- więc raczej jest to automatycznie wygenerowane. Muszę tam przedzwonić i spytać się czy otworzą grupę od stycznia. Jeśli chcesz to wyślij też zgłoszenie - żeby widzieli że jest jakieś zainteresowanie. Zajęcie są na Al Korfantego
Czy ktoś spośród forumowiczów chodzi może na niedzielne zajęcia? Jeśli tak to proszę o informacje, jaki mniej więcej jest poziom zajęć - według danych ze strony to first step, ale z tego słyszałam to zajęcia trwają już od jakiegoś czasu...
Fajnie by było usłyszeć opinie jak jest teraz Mi niestety niedziela nie pasuje i mam nadzieję na grupę w tygodniu. Super gdyby było więcej osób to może by otworzyli grupę