Katowice - Nova Szkoła Tańca - balet dla dorosłych :)

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
martini_rosso

Post autor: martini_rosso »

Spidi, najlepiej by było zapytać bezpośrednio u instruktorów - z tego co wiem, obecnie działające grupy powstały dopiero w tym sezonie, trudno więc powiedzieć, jaki może być poziom. Może w grupie MasterClass jest szansa na pointy?
Spidi

Post autor: Spidi »

dzieki dziewczyny za szybkie odpowiedzi :)
Basiu,chyba jako wolny sluchacz odpadam,bo nie sadze zebym byla na takim poziomie jak najstarsza grupa dziewczyn..
Przejde sie faktycznie do Novej i spytam jak to wyglada
Nifredil

Post autor: Nifredil »

Witam wszystkich! :) Czy ktoś z Was aktualnie chodzi do Novej? Jak wyglądają zajęcia? Jakie macie opinie?
Nifredil

Dziś dzwoniłam do Novej, jest tylko grupa w niedzielę na 11.45. Gdyby ktoś, był chętny ale jeszcze się zastanawia, to zachęcam ! Może udało by się założyć jakąś grupę od stycznia :) Na razie przejdę się parę razy do Terspychory
malgosia2611

Post autor: malgosia2611 »

czy zajecia bylyby dla osob poczatkujacych ? i czy dlaeko jest od centrum katowic ?
Nifredil

[quoteb2="malgosia2611"]czy zajecia bylyby dla osob poczatkujacych ? i czy dlaeko jest od centrum katowic ?[/quoteb2]
Tak :) chodzi o grupę balet first step, w poniedziałki o 17:30. Wysłałam przez internet głoszenie bo na stronie ciągle piszą żeby się zapisywać. Nie wpłaciłam pieniędzy na razie, bo nie wiem czy bd otwarta grupa. ALe przyszły mi maile wstępnej rezerwacji i wyskoczyły 4 daty od momentu wysłania zgłoszenia- więc raczej jest to automatycznie wygenerowane. Muszę tam przedzwonić i spytać się czy otworzą grupę od stycznia. Jeśli chcesz to wyślij też zgłoszenie - żeby widzieli że jest jakieś zainteresowanie. Zajęcie są na Al Korfantego :)
martini_rosso

Post autor: martini_rosso »

Czy ktoś spośród forumowiczów chodzi może na niedzielne zajęcia? Jeśli tak to proszę o informacje, jaki mniej więcej jest poziom zajęć - według danych ze strony to first step, ale z tego słyszałam to zajęcia trwają już od jakiegoś czasu...
Nifredil

Fajnie by było usłyszeć opinie jak jest teraz :) Mi niestety niedziela nie pasuje i mam nadzieję na grupę w tygodniu. Super gdyby było więcej osób to może by otworzyli grupę :)
malgosia2611

Post autor: malgosia2611 »

właśnie dla mnie trudno by bylo w tygodniu bo jestem w klasie maturalnej .. ;c
Nifredil

W takim razie niedzielna grupa powinna ci pasować :) Ja mam nadzieję że coś otworzą w tyg, jak nie to będe szukać innej szkoły ;/
ODPOWIEDZ