ELITE s.c. - wyłączny dystrybutor Grishko w Polsce

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
mała_mi

Post autor: mała_mi »

Aggo mam takie nakładki ( http://elite-online.pl/katalog/317_nakladki.htm) i są naprawde w porządku. Nie wiem jak wytłumaczyć ci "jak to się przykleja", ale spróbuję to jakoś zobrazować :D

http://img175.imageshack.us/my.php?image=nakladki1nz4.jpg

Według rosyjskiej strony grishko jest to model nakładek naklejanych- (tak jak podałam), a te z linku, który podała gonia to nakładki wszywane. Nie wiem jednak dokładnie na czym polega to wszywanie.

To "coś" o pyta gonia to są "naklejki na podeszwy"- cytuję dosłownie ze strony. (tłm. z rosyjskiego) jest to dokładnie zobrazowane jak kliknie się aby powiększyć miniaturkę. Jednak nie mam pojęcia czemu ma to słuzyć :D Wydaje mi się że amortyzować "sliskość"

EDIT:Przepraszam, pomyliłam numerki na zdjęciu pointy. Tak więc powinno być odwrotnie. Jeszcze raz przepraszam :D
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Mala_mi dziekuje za wyjasnienie. Juz wiem ze warto kupic :)
gonia

Post autor: gonia »

dostałam dzisiaj nowe baletki, model 1 (z dzieloną podeszwą). Pierwsze wrażenie [bez przymierzania, tylko na wzrok]- super, porządne szycie i w ogóle
po przymierzeniu - bossko.... ślicznie układają się na stopie i w ogóle ich nie czuć! Polecam, nie powiem, polecam... a jak jeszcze bardziej dopasują mi się do stopy, to już w ogóle będę śmigać w nich jak giselle :twisted:
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Aha, a ja się właśnie zastanawiałam, jakie są te z dzieloną podeszwą tylko pointy, bo wyglądają bardzo ładnie:)

Co do baletek to wiem, bo właśnie takie mam, już od dawna kupuję z dzieloną, bo są dużo wygodniejsze:)
gonia

ja też, ale tu nie chodzi nawet o podeszwę, ale ogółem o baletki- o klasę wyżej niż te, które miałam do tej pory.

gdzie ty z grishko masz pointy z dzieloną podeszwą? :shock:
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Goniu, zdaje się, że to model 6 ma dzieloną podeszwę nie 1 ;)
Calineczka

Post autor: Calineczka »

Na obrazku są dwa rodzaje modelu 1 jeden z dzieloną podeszwą a drugi z całą (o ile dobrze zauważyłam). Przepraszam, nie chce mi się czytać całego wątku a mam pytanie: Czy miał ktoś baletki model 6? Co możecie o nich powiedzieć?
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

ależ tak, ja ich ciągle używam. Są niesamowicie wygodne, świetnie dopasowują się do stopy i mogę polecic je każdemu.
cynamonek

Post autor: cynamonek »

dołączam się do opinii, uwielbiam je. a poza tym są dość wytrzymałe ( mam zajęcia 4xw tyg i wytrzymały mi ponad pół roku. dopiero jak tańczyłam na betonie i w błocie to ze tak powiem dziura się zrobiła ;] )
i teraz muszę zakupić sobie znów.
gonia

[quote:d5eadebd05="Cheryl"]Goniu, zdaje się, że to model 6 ma dzieloną podeszwę nie 1 ;)[/quote:d5eadebd05]

Cheryl, model 1 też ma dzieloną.
ODPOWIEDZ