ELITE s.c. - wyłączny dystrybutor Grishko w Polsce
ELITE s.c. - wyłączny dystrybutor Grishko w Polsce
WITAMY SERDECZNIE!
Z radością informujemy, iż firma nasza została wyłącznym dystrybutorem produktów marki Grishko w Polsce. Posiadamy w ciągłej sprzedaży szeroki asortyment artykułów taneczno - baletowych. Od ręki dostępne jest ok. 1000 par point, 1200 par baletek, obuwie do jazzu, sneakersy, ocieplacze, kostiumy, ubiory sauna-effect oraz akcesoria. W najbliższych dniach rusza nasz serwis internetowy ( www.elite-online.pl ), a w perspektywie kilku miesięcy otwieramy salon firmowy w centrum Łodzi.
Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania.
Pozdrawiam!
Magdalena Tonn
ELITE s.c.[list:5f0d1f565e][/list:u:5f0d1f565e]
Z radością informujemy, iż firma nasza została wyłącznym dystrybutorem produktów marki Grishko w Polsce. Posiadamy w ciągłej sprzedaży szeroki asortyment artykułów taneczno - baletowych. Od ręki dostępne jest ok. 1000 par point, 1200 par baletek, obuwie do jazzu, sneakersy, ocieplacze, kostiumy, ubiory sauna-effect oraz akcesoria. W najbliższych dniach rusza nasz serwis internetowy ( www.elite-online.pl ), a w perspektywie kilku miesięcy otwieramy salon firmowy w centrum Łodzi.
Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania.
Pozdrawiam!
Magdalena Tonn
ELITE s.c.[list:5f0d1f565e][/list:u:5f0d1f565e]
ELITE s.c.
Witam Ponownie!
Pełna oferta wraz z aktualnym cennikiem dostępna będzie już wkrótce na naszej stronie internetowej ( www.elite-online.pl ). Niemniej jednak ceny wszystkich artykułów są już ustalone i w każdej chwili służymy szczegółową informacją.
Pozdrawiam!
Magdalena Tonn
ELITE s.c.
Pełna oferta wraz z aktualnym cennikiem dostępna będzie już wkrótce na naszej stronie internetowej ( www.elite-online.pl ). Niemniej jednak ceny wszystkich artykułów są już ustalone i w każdej chwili służymy szczegółową informacją.
Pozdrawiam!
Magdalena Tonn
ELITE s.c.
Pozwolę sobie zamieścić tu informację którą otrzymałam na PM. Mam nadzieję że nie jest ona sciśle tajna przez poufna :)
Ceny baletek kształtują się następująco:
- MODEL 1
Dostępne w wersji płóciennej oraz skórzanej, posiadają elastyczny ściągacz,
dzięki któremu idealnie przylegają do stopy.
Bawełniene wykończenie znakomicie chłonie wilgoć i pozwala stopie
swobodnie oddychać. Szyta, dzielona podeszwa wykonana ze skóry.
Posiadamy w sprzedaży rozmiary od 33 do 46 w kolorach: jasny łosoś,
biały i czarny.
CENY:
- wersja płócienna 35 PLN
- wersja skórzana 68 PLN
- MODEL 6
Jest to flagowy model baletek Grishko!
Znakomite zarówno do tańca klasycznego jak i modern.
Skórzana,dzielona podeszwa połączona elastyczną gumką sprawia,że baletki
idealnie przylegają do stopy, tworząc z nią integralną całość.
Model wyposażono w ściągacz, miękką piankę pod piętą
oraz wyeliminowano szycia boczne.
Baletki wykonane są z płótna, dostępne w kolorach: jasny łosoś, biały
i czarny w rozmiarach od 33 do 46. Szerokości: B (wąskie), C (średnie),
D (średnio - szerokie).
CENA: 42 PLN
Ceny baletek kształtują się następująco:
- MODEL 1
Dostępne w wersji płóciennej oraz skórzanej, posiadają elastyczny ściągacz,
dzięki któremu idealnie przylegają do stopy.
Bawełniene wykończenie znakomicie chłonie wilgoć i pozwala stopie
swobodnie oddychać. Szyta, dzielona podeszwa wykonana ze skóry.
Posiadamy w sprzedaży rozmiary od 33 do 46 w kolorach: jasny łosoś,
biały i czarny.
CENY:
- wersja płócienna 35 PLN
- wersja skórzana 68 PLN
- MODEL 6
Jest to flagowy model baletek Grishko!
Znakomite zarówno do tańca klasycznego jak i modern.
Skórzana,dzielona podeszwa połączona elastyczną gumką sprawia,że baletki
idealnie przylegają do stopy, tworząc z nią integralną całość.
Model wyposażono w ściągacz, miękką piankę pod piętą
oraz wyeliminowano szycia boczne.
Baletki wykonane są z płótna, dostępne w kolorach: jasny łosoś, biały
i czarny w rozmiarach od 33 do 46. Szerokości: B (wąskie), C (średnie),
D (średnio - szerokie).
CENA: 42 PLN
a ja się powtórzę: do pełni szczęścia brakuje tylko szczegółowych rozmiarówek:)... to by było pomocne:)
każda firma ma inną rozmiarówkę, a ja baletki grishko widziałam tylko na stópkach dużo lepszych ode mnie, a do tego mam złe doświadczenia jeżeli chodzi o "telefoniczne dopasowywanie"
Chyba, że podanie długości stopy w mm rozwiązuje problem...
a odnośnie uwag: na stronach większości sklepów internetowych z atrykułami baletowymi przy zamówieniu są wyszczególnione rubryki, w których należy określić model, kolor, rozmiar, szerokość czy twardość... uważam, że to bardzo dobre rozwiązanie, bo minimalizuje możliwość zapomnienia przez zamawiającego o jakimś detalu, a sklep nie musi się wtedy dopytywać czy te baletki to miały być białe czy łososiowe...
ale to tylko taka cicha sugestia:)
poza tym osoba, która projektowała stronę zrobiła kawał dobrej roboty... serwis jest naprawdę bardzo przejrzysty i aż chce się tam zaglądać:)
każda firma ma inną rozmiarówkę, a ja baletki grishko widziałam tylko na stópkach dużo lepszych ode mnie, a do tego mam złe doświadczenia jeżeli chodzi o "telefoniczne dopasowywanie"
Chyba, że podanie długości stopy w mm rozwiązuje problem...
a odnośnie uwag: na stronach większości sklepów internetowych z atrykułami baletowymi przy zamówieniu są wyszczególnione rubryki, w których należy określić model, kolor, rozmiar, szerokość czy twardość... uważam, że to bardzo dobre rozwiązanie, bo minimalizuje możliwość zapomnienia przez zamawiającego o jakimś detalu, a sklep nie musi się wtedy dopytywać czy te baletki to miały być białe czy łososiowe...
ale to tylko taka cicha sugestia:)
poza tym osoba, która projektowała stronę zrobiła kawał dobrej roboty... serwis jest naprawdę bardzo przejrzysty i aż chce się tam zaglądać:)