OSB W POZNANIU ;)

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
tyniuszka

Post autor: tyniuszka »

Byłam 28 maja na rekrutacji strasznie się denerwowałam ale udało się przejść przez lekarza a sam egzamin też nie był tak straszny .chociaż nadal nie wiem czy się dostanę ponieważ wyniki będą dopiero 9 czerwca .Do tego czasu schudnę jeszcze troszkę bo przez stres jeść nie mogę(:proszę trzymajcie za mnie kciuki..kocham taniec i balet :)
Julenka

Post autor: Julenka »

trzymam za Ciebie kciuki, ale myślę że się dostaniesz:) Jak tylko będziesz wiedziała czy się dostałaś, to koniecznie napisz
tyniuszka

dziekuję

na pewno dam znać byle to była pozytywna wiadomość strasznie długo musimy czekać na wyniki aż 12 dni jeszcze trzy dni :(
Julenka

będę czekać na dobrą wiadomość:) Napisz mi ilu było kandydatów? bo domyślam się że sporo?
tyniuszka

Witam! DOSTAŁAM SIĘ!!!!!!

TAK to prawda dostałam się do szkoły baletowej w Poznaniu jestem przeszczęśliwa.. 28 maja było od 30 kandydatów nie wiem ilu było 4 czerwca .przyjętych jest ponoć 25 osób mama dzwoniła więc listy osobiście nie widziałam .cieszę się strasznie ,moja przyjaciółka z baletu również się dostała więc szczęście podwójne wiem że również dziewczynka Nikola która razem z nami była w grupie się dostała gratuluję wszystkim...... :lol: :D :) dziękuję że trzymałyście za mnie kciuki i wierzyłyście we mnie :)
Julenka

Dziewczyny, moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DD Cieszę się razem z wami:)
tyniuszka

dzięki nie mogę spać z wrażenia a muszę bo jutro szkoła dziękuję :) :D
estelle

Post autor: estelle »

Tyniuszko do 1 klasy zdawałaś?
nin(j)a

Post autor: nin(j)a »

heh... w Poznaniu będzie jeszcze jedna nowa uczennica,ale w 2 klasie :) moja kolezanka z baletu...chcociaz mówi,że nie wie,czy będą miejsca w bursie,ale w sumie to nie dziwne ona tanczy 5 lat,a straciła rok ;) podobno była jakaś dziewczyna,która zdawała do 7...wiecie coś?
tyniuszka

tak do pierwszej klasy :)
ODPOWIEDZ