Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Byłam 28 maja na rekrutacji strasznie się denerwowałam ale udało się przejść przez lekarza a sam egzamin też nie był tak straszny .chociaż nadal nie wiem czy się dostanę ponieważ wyniki będą dopiero 9 czerwca .Do tego czasu schudnę jeszcze troszkę bo przez stres jeść nie mogę(:proszę trzymajcie za mnie kciuki..kocham taniec i balet :)
TAK to prawda dostałam się do szkoły baletowej w Poznaniu jestem przeszczęśliwa.. 28 maja było od 30 kandydatów nie wiem ilu było 4 czerwca .przyjętych jest ponoć 25 osób mama dzwoniła więc listy osobiście nie widziałam .cieszę się strasznie ,moja przyjaciółka z baletu również się dostała więc szczęście podwójne wiem że również dziewczynka Nikola która razem z nami była w grupie się dostała gratuluję wszystkim...... :lol: :D :) dziękuję że trzymałyście za mnie kciuki i wierzyłyście we mnie :)
heh... w Poznaniu będzie jeszcze jedna nowa uczennica,ale w 2 klasie :) moja kolezanka z baletu...chcociaz mówi,że nie wie,czy będą miejsca w bursie,ale w sumie to nie dziwne ona tanczy 5 lat,a straciła rok ;) podobno była jakaś dziewczyna,która zdawała do 7...wiecie coś?