OSB W POZNANIU ;)

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
baletnica86

OSB W POZNANIU ;)

Post autor: baletnica86 »

Czy jest tu ktoś z Poznania...???????????? Chyba nie..tylko W-wka...Gdańsk...Lódź...Bytom...A z Poznania nikt nie ma czasu na takie bajery;P
buzka!
sisi

Post autor: sisi »

jak już jesteśmy przy SB z mojego pięknego miasta...

Uczy tu pani Frąckowiak - przemiła osoba, spotkałam się z nią już nie raz na warszatatach jazzowych. warto isć do niej na zajęcia!
Nefretete

Post autor: Nefretete »

a tak, pani Frąckowiak to świetny pedagog i przemiła osoba :-) no a poza tym spod jej skrzydeł wyszło wielu dobrych tancerzy :)
raisa

Post autor: raisa »

Ja jestem z Poznania i tam chcę zdawać do SB :D
sisi

a ile masz lat i gdzie teraz się uczysz tańca?

edit: pytanie do raisy
raisa

Post autor: raisa »

[quote:2a17b55f82="sisi"]a ile masz lat i gdzie teraz się uczysz tańca?

edit: pytanie do raisy[/quote:2a17b55f82]
Mam 10 lat i w poznańskiej sb uczę się tańca (na dodatkowych zajęciach).
Agasiek

Post autor: Agasiek »

Ja na przykład jestem z Poznania uczy mnie p. prof. K.Frockowiak.
PavlovaAnna

Post autor: PavlovaAnna »

Ja też jestem z poznania!!! :lol:
sisi

to swietnie ze robi sie nas coraz wiecej. a moze opowiecie nam jakies ciekawostki dot naszej poznanskiej szkoly? jakies charakterystyczne zwyczaje etc?
PavlovaAnna

Post autor: PavlovaAnna »

Co roku wystawiamy Koncert Dyplomowy, z udziałem wszystkich uczniów OSB. Zwyczajem szkoły jest nazywać nauczycieli profesorami, portierów wujkami, a sprzątaczki i kucharki ciociami. W szkole co roku odbywają się konkursy: Najlepsi w tańcu klasycznym, konkurs choreograficzny i aktorski. Uczniowie mają sznsę wystąpić w spektaklach Teatru Wielkiego w Poznaniu, a nawet wyjechać z nim za granicę. z okazji każdego święta i tp. odbywają się apele. Uczniowie pierwszych klas na corocznym rozpoczęciu roku składają przysięgę :D . Szkoła posiada saunę!!!! W OSB ukazuje się gazetka szkolna, której jestem redaktorem 8) ...
ODPOWIEDZ