Najurodziwsza baletnica...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Nena

Post autor: Nena »

ech, moim zdaniem nie warto wdawać się w dyskusję na ten temat, bo i tak jedna drugiej nie przekona, a i sensu rozwodzenia się nad krzywym lub nie uśmiechem kapurchiny nie widzę ;) wg mnie elena jest śliczna i ma ładny uśmiech :) dla innych może być maszkarą.

a czoło... jak dla mnie normalne ;)
edysia baletnica

Post autor: edysia baletnica »

Wg mnie elena tez jest ładna , ale moimi faworytkami są polina semionova , iza sokołowska, svetlana zakharova,paloma hererra itd...
Mogłabym tak wymieniac i wymieniac...
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Dobrze byloby jej w grzywce, takiej na cale czolo. Jest bardzo ladna, ale na tym zdjeciu ktore podano kilka postow wyzej, wyszla bardzo niekorzystnie. Bywa :)
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

ja od maja jestem maniakalnie zauroczona Kim Joo-won. Prześliczna twarzyczka, idealne -jak dla mnie-proporcje ciała, doskonała technika i to coś czego do końca nie umiem nazwać a co mnie oczarowało.

A tu Wam kopiuję jej zdjęcie, dorobek, wywiad itd.

http://english.kbs.co.kr/society/people/1395847_11774.html

Co Wy na to???
Jagodance

Post autor: Jagodance »

A mi kiedyś Pan od baletu powiedział, ze każda tancerka jest piękna, bo taniec uszlachetnia rysy twarzy i kształty ciała. A reszta to już kwestia gustów, których jest przynajmniej tyle, ile nas w tym wątku...a może i więcej:)
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

masz chyba troszkę rację
Torin

Post autor: Torin »

Nie bardzo wiedziałem gdzie wrzucić takie info - no i to chyba najlepsze miejsce :)
Odwiedziłem ostatnio stronę Tamary Rojo - i oprócz refleksji że dawno nie widziałem tak koszmarnie napisanej (żyjącej - w miarę aktualnej) strony w internecie. To jedną fajna rzecz zauważyłem.
W galerii zdjęć niby nie da sie zobaczyć zdjęć większych niż te zamieszczone (nie są to miniaturki ale duże to one tez nie są). Ale wystarczy zrobić na zdjęciu prawy klik myszką i wybrać opcje pokarz zdjęcie. Już mamy (zazwyczaj) dostęp do zdjęcia w oryginalnym (duuuużo większym) formacie. Tu wracamy do koszmarności sposobu napisania stronki - ale spuśćmy na to zasłonę milczenia i cieszmy się dużymi zdjęciami tej pięknej tancerki :)

Torin
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Margot Fonteyn.
margotczyk

Post autor: margotczyk »

Jestem i pozostane pod urokiem MARGOT FONTEYN .Jej uroda,talent,niezwykla inteligencja tworza niepowtarzalna niezapomniana postac.Cudowna artystko,brak mi Ciebie.
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Jak dla mnie najurodziwsze są Polina Semionova (jest cudowna, nie tylko pod względem urody, ale i tańca) oraz Paloma Herrera i Caroline Duprot:)
ODPOWIEDZ