wiesz, ze jestes tancerzem, gdy...
-
~ balerinka ~
-
aankaa_baletnica=)
...gdy już przed samym wyjściem na scenę czuję, że czekałam na ten moment tak długo, ale z drugiej strony mam ochotę uciec i zrobić wszystko, żeby tylko na tą scenę nie musieć wchodzić. (szczególnie przy wariacjach) Niepowtarzalne odczucie :)
Ladybird nie martw się. Na pewno są rzeczy, w których jesteś dobra, jakieś ćwiczenia i elementy, które ci dobrze wychodzą. Nad resztą trzeba pracować, ale tak już bywa... Na pewno nie jest tak źle jak ci się wydaje :) Często oceniamy się gorzej niż oceniają nas inni chyba, że ktoś jest zapatrzony w siebie.
Ladybird nie martw się. Na pewno są rzeczy, w których jesteś dobra, jakieś ćwiczenia i elementy, które ci dobrze wychodzą. Nad resztą trzeba pracować, ale tak już bywa... Na pewno nie jest tak źle jak ci się wydaje :) Często oceniamy się gorzej niż oceniają nas inni chyba, że ktoś jest zapatrzony w siebie.
... gdy wychodze na scene i czuje ze stroj jest ciezki, nie mam kalafonii na butach, zoladek w gardle, ze nie pamietam co mam robic... wychodze na scene patrze na rozdziawione buzie dzieciaczkow stojacych pod scena i nie czuje nic, bo jestem tylko ja, scena i muzyka. nie ma problemow i zmeczenia
zmeczenie przychodzi pozniej :D
zmeczenie przychodzi pozniej :D