Kiedy zaczeliście?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Columbina

Post autor: Columbina »

Ja sie zaprowadzilam na balet sama :D Oczywiscie po zgodzie rodzicow. MIalam wtedy 7 lat, a wiec tancze juz 11 rok :D Nigdy nie zapomne, jak wlaczalam sobie kasete z wystepow (kiedy nie bylo rodzicow w domu), rozsowalam fotelew pokoju na bok i robilam to samo co inne uczennice mojej szkoly :) Uwielbialam to robic :D:D:D
Goosia

Post autor: Goosia »

:shock: 11 lat i to jeszcze sama chciałaś :shock: w życiu bym nie podejzewała ze siedmiolatek może podjąć decyzje na całe życie :P
martusiaa4u

Post autor: martusiaa4u »

Ja zaczełam jak miałam 6 lat ... także jak Kasia - trafiłam razem z nią do tej samej klasy ZEROWEJ hehe :) Z tego co mi mama mówiła to jej moja ciocia powiedziała aby mnie zapisała na balet i ja także chciałam :D no a teraz już 10 lat tańcze :D:D:D Kurde ... ten czas szybko leci hehe :D
Columbina

Post autor: Columbina »

[quote:4be01abb41] :shock: 11 lat i to jeszcze sama chciałaś :shock: w życiu bym nie podejzewała ze siedmiolatek może podjąć decyzje na całe życie :P [/quote:4be01abb41]
To byla decyzja podjeta razem z moja kolezanka ze szkolnej lawy :) Jej sasiadka chodzila od 2 lat na balet, a my bylysmy zafascynowane jej wystepami koncowymi :D Sama nie przypuszczalam, ze to tak dlugo bedzie trwalo. Ale juz nie dlugo mi zostalo... Trzeba sie brac za dyplom :oops:
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

martusiaa, o ile sie nie myle to chodzisz 9 lat, bo mialas chyba rok przerwy, dobrze pamietam? ;)
my juz w pierwszym roku swojej nauki bylysmy (ok, BYLISMY, w koncu caly jeden chlopak z nami byl! :D ) slawne, ah te wystepy w telwizji :roll: :D
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Ja zaczęłam w wieku czterech latek. Mama zaprowadziła mnie do Szkoły Baletowej... i tak mi się spodobało, że jak już wyrosłam z tych zajęć, to poszłam na ognisko, potem do Miniatury, a potem do OSB. :wink:
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

a w jakim wieku zaczeliscie sie uczyc klasyki?
La Fille aux Yeux d''email

Post autor: La Fille aux Yeux d''email »

Klasyki zaczelam sie uczyć w wieku 6 lat...Niestety, chyba pod okiem niewlasciwego nauczyciela ,co zrozumialam duzo duzo pozniej. Mimo wszystko ogromnie sie ciesze ze zapisalam sie na balet, za sprawa obrazka baletnicy wiszacego na szybie :D
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Ja zaczęłam w wieku 5 lat 8)
kleo

Post autor: kleo »

Moja przygoda z baletem zaczęla się w wieku 4 lat.Od malego dziecka bylam bardzo rozciągnięta i moja mama stwierdzila,że to dobry pomysl poslać mnie na zajęcia baletowe.Na początku to byla tylko zabawa a teraz już ciężka praca.Pamiętam swój pierwszy występ na scenie-tańczylam taniec szkocki- :lol:
ODPOWIEDZ