Kiedy zaczeliście?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Nena

Kiedy zaczeliście?

Post autor: Nena »

Nie jestem pewna, czy nie było takiego tematu, bo jest dość banalny... Ale nie znalazłam, więc pytam tutaj ;) Ile lat mieliście, jak zaczęliście tańczyć (chodzi o zajęcia) i czy jako dzieci wykazywaliście zainteresowanie baletem/inną formą tańca? Czekam na wypowiedzi ;)
Goosia

Post autor: Goosia »

Sama wywalczylam to z rodzicami :P zaczełam w wieku 13 lat :) własciwie to mialam prawie 14 :) było ciezko...
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

mialam 5 lat jak trafilam do zerowki w Państwowym Ognisku Baletowym w Szczecinie ;)
ja juz nie pamietam tych czasow ale mama mowi ze podobno zawsze chcialam tanczyc w balecie.
wiec mnie kochana zaprowadzila :D
i tak sie zaczelo ;)
teraz chodze na balet juz 10 rok 8)
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

mam małe pytanko i za razem prośbe: czy mogłabyś neno zmienić ta ankiete troszke, bo brakuje tam wieku 3 latek, a ja wtedy zaczęłam tańczyć..? 8)
Nena

ok :D

EDIT: eee... chyba się nie da :?
*Julinka*

Post autor: *Julinka* »

hehe, to taka malutka byłaś Bajaderko :D ja zaczęłam gdy miałam 7 lat :roll: Mama opowiadała jak to tańczyłam będąc malutka, nawet przy biciu dzwonów koscielnych :roll: :lol: :roll:
Nena

No rzeczywiście maluteńka... :lol: Rodzice cię zaprowadzili pewnie...? U nas na współczesnym była taka niunia malutka trzy latka miała a jak wywijała... :D
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

[quote:dbd1b9720e="Nena"]ok :D

EDIT: eee... chyba się nie da :?[/quote:dbd1b9720e]

wejdz w edycje swojego posta i przejdz do ankiety by zmienic opcje.
jesli nie umiesz-popros moderatora.

[color=blue:dbd1b9720e]To nie jest kwestia umiesz-nie umiesz, ponieważ tylko moderator/administrator może zmienić ankietę co nieniejszym czynię. Paula.[/color:dbd1b9720e]
czekoladka

Post autor: czekoladka »

ja jak zaczęłam miałam 5 lat mój tatuś zaprowadził mnie na pierwsze zajęcia taneczne :D
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Mnie nie zaprowadzili na balet rodzice, moja siostra która jest o 2 lata starsza chodziła na balet i ja powtarzałam wszystko, to co ona robiła, wszystkie występy które miała na kasetach, poszłam zobaczyć na jej lekcje i od tego czasu juz nie było mowy o nie chodzeniu na balet- nigdy nie zrezygnowałam, tancze już na okrągło 10 lat, no,ale niestety moja siostra nie..:(
ODPOWIEDZ