DIETA ODCHUDZAJĄCA

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
raisa

Post autor: raisa »

Wydaje się to dziwne ale poprostu można jeść dużo tłuszczów ale nie tykać węglowodanów.Czasem nawet zabrania się jeść owoców. Powiem jeszcze, że przeprowadzono wiele badań, które wykazywały, że dieta Atkinsa jest lepsza (tzn.więcej się chudnie) niż niskotłuszczowa itp.
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

a ja polecam starą,sprawdzoną dietę- parę(ca.6-7) godzin ciężkiej pracy+ parenaście godzin ciężkiego stresu=przynajmniej 3 ciężkie kg mniej w 2 tygodnie :wink: :) :twisted: eh... :roll:
karolinkaaa

Post autor: karolinkaaa »

A ja polecam także sprawdzoną dietę.
Poprostu jeść czesciej a mniej(ograniczajac słodycze itp.ale zeby ich nie zabrakło bo sa potrzebne nam, do prawidłowego odżywiania)I nie jeść bo godzinie 17.Nie opychać się.
No i to wszystko.Moja siostra zawsze się tak odchudza i sa duze efekty:) :D
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

[quote:34eb34dfbe=".:Odylia:."]a ja polecam starą,sprawdzoną dietę- parę(ca.6-7) godzin ciężkiej pracy+ parenaście godzin ciężkiego stresu=przynajmniej 3 ciężkie kg mniej w 2 tygodnie :wink: :) :twisted: eh... :roll:[/quote:34eb34dfbe]

Stres nie jest dobry. Podczas stresu powstaje zla odmiana chlesterolu..
raisa

Moja mama gdy poszła do pracy schudła chyba z 5kg.
Stres nie jest nalepszą metodą i nie jest to dobre gdy chce się celowo odchudzić ale nie podlega wątpliwości że nawet jeżeli nie chcemy, przez sters schudniemy...([size=9:bea28064d8]och, ale mi się zrymowało)[/size:bea28064d8]
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Ale odchudzający stres nie sprawdza się w przypadkach wszystkich ludzi- bo w takim razie ja powinnam schudnąc jakieś 10 kilo co najmniej.
raisa

A czy czujecie kiedy chudniecie?
Ja na przykład zauważyłam to po dwóch tygodniach w OSB, że chudnę i doskonale to czułam na udach. Byłam też taka inna...trochę lekka...
A jak znowu w pewnym momencie przybrałam to też czułam...teraz chyba znowu chudne
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Tak, tez to czuje. Przyjemne uczucie jak sie chudnie, naprawde jest lzej ale jak zaczyna sie tyc to juz nie jest tak milo :(
raisa

Zgadza się...
Ale chyba wtedy drastycznie schudłam bo nie tylko czułam ale też widziałam. Mam obsesje na puncie swoich ud... :roll: :wink: :wink: :twisted:
PavlovaAnna

Post autor: PavlovaAnna »

Ale nie tylko ty Raiso, ja też nie mogę na swoje uda patrzeć, ale z ud trudnoschudnąć.... :(
ODPOWIEDZ