OSB W POZNANIU ;)
[quote:1d18ad3894="kikimimi"]Część! Jestem z Gdańska i chodzę do gdańskiej OSB, aczkolwiek ostatnio rozważam przeniesienie się do Poznania. Czy ktoś wie jak wyglądałyby moje rekrutacje, czy w ogóle byłyby? Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź. 😍😍😍😍[/quote:1d18ad3894]
Cześć. Myślę że w Twoim przypadku rekrutacja byłaby tylko formalnością i z pewnością byś została przyjęta. A do której obecnie chodzisz klasy? Ja jestem z Poznańskiej OSB, jak masz jeszcze jakieś pytania to służę pomocą... :smile:
Cześć. Myślę że w Twoim przypadku rekrutacja byłaby tylko formalnością i z pewnością byś została przyjęta. A do której obecnie chodzisz klasy? Ja jestem z Poznańskiej OSB, jak masz jeszcze jakieś pytania to służę pomocą... :smile:
[quote2a="Julenka"][quote2a="kikimimi"]Część! Jestem z Gdańska i chodzę do gdańskiej OSB, aczkolwiek ostatnio rozważam przeniesienie się do Poznania. Czy ktoś wie jak wyglądałyby moje rekrutacje, czy w ogóle byłyby? Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź. 

[/quote2a]
Cześć. Myślę że w Twoim przypadku rekrutacja byłaby tylko formalnością i z pewnością byś została przyjęta. A do której obecnie chodzisz klasy? Ja jestem z Poznańskiej OSB, jak masz jeszcze jakieś pytania to służę pomocą...
[/quote2a]
V klasa, dzięki za odpowiedź
Cześć. Myślę że w Twoim przypadku rekrutacja byłaby tylko formalnością i z pewnością byś została przyjęta. A do której obecnie chodzisz klasy? Ja jestem z Poznańskiej OSB, jak masz jeszcze jakieś pytania to służę pomocą...
V klasa, dzięki za odpowiedź