kupię/otrzymam/odziedzicze pointy

Kącik drobnych ogłoszeń (szukam, sprzedam, kupię, zamienię, oddam...)
Szczegóły transakcji prosimy omawiać w prywatnych wiadomościach.
arabeseczka

Post autor: arabeseczka »

Potrzebuję do sesji zdjęciowej pary point. Stopa modelki 24 cm, to jest chyba rozmiar 38 lub 39. Najlepiej, żeby było widać jakiekolwiek oznaki użytkowania. Proszę o kontakt na gg: 5361481
Lidia97

Post autor: Lidia97 »

Poszukuję point do spektaklu teatralnego. Najlepiej używanych. Proszę o kontakt na gg 831133. Pozdrawiam!:)

[color=green:c9964fa473]Wystarczy jak napiszesz swoje ogloszenie w jednym temacie - odpowiednim.[/color:c9964fa473]
MichalinaMaria

Post autor: MichalinaMaria »

kupię pointy ( mogą być bardzo zużyte, tak do 30 zł) długość 23cm normalny rozmiar ok. 36. Kolor model itp obojętne. Nistety nie mam możliwości uczęszczania do szkoły baletowej ( chociaż baardzo bym chciała) albo chociaż na lekcje jazzu ale nie mam takiej możliwości a chciała bym mieć pointy tak zeby czasem po prosty założyć, popotrzeć...:)
kontakt:
gg 6875175
e- mail michalina_misia@op.pl
briar

Post autor: briar »

Jeżeli ktoś ma pointy na zbyciu chętnie odziedziczę :lol: mogą być zniszczone a nawet bardzoo zniszczone, rozmiar jest nieistotny :) Koszt przesyłki oczywiście pokryję :P Jeśli byłby ktoś chętny zrobić mi taki prezęcik bardzoo proszę o kontakt na gg 9451799
ChristianeDaae

Post autor: ChristianeDaae »

Nie tańczę jeszcze w pointach, ale chcę je kupic ''na spróbe'' aby zobaczyć jak się w nich stoi a nawet tańczyć. Mogą być zniszczone, ale nie mocno, bo chcę w nich troszkę pochodzić/poćwiczyć [pod czujnym okiem ciotki byłej baletnicy] rozmiar 38. To moje pierwsze by były, więc kupię najchętniej Sansha Recital badź inne [Grishko, lub Sanshy] :)
Nie dysponuje jakąś wielką suma pieniedzy tak w ogóle^^ Potem mama mi kupi nowe, ale teraz musze się o nie sama zatroszczyć...
Kasiaczek

Post autor: Kasiaczek »

Ja też chętnie kupie używane pointy rozmiar 36 najlepiej ;) Jakby ktoś miał to bardzo proszę o kontakt ;) Będę wdzięczna. Z góry dziękuję ;*
Farciara

Post autor: Farciara »

Jestem na forum pierwszy raz. I mam do was pytanie czy ktoś by nie chciałby się pozbyć niepotrzebnych pointów ? Chętnie kupie za symboliczna cenę. Bardzo bym chciała zobaczyć jak to jest ale niestety ich nie posiadam :((
Olciasuzy

Post autor: Olciasuzy »

deffefefwd
princess1889

Post autor: princess1889 »

;) Hejka.. Poszukuje pointow na stope 26 cm.. Prosze o kontakt na priv, forum lub na maila: princess_etrella@o2.pl. Pozdrowienia
ela

szukam pointy do dekoracji pokoju

Post autor: ela »

Witam,

mam wielką prośbę, jeśli ktoś posiada do oddania Pointy to ja bardzo chętnie je przygarnę. Nie szukam ich dla siebie lecz dla swojej mamy do dekoracji pokoju. W wigilie skończy dokładnie 50 lat. To był by wspaniały prezent dla niej.
Zawsze interesowała się tańcem, niestety mieszkałyśmy w małej miejscowości i nie ma tam szkoły baletowej. Mama była instruktorem tańca towarzyskiego, w chwili obecnej z powodu wieku oraz problemów zdrowotnych nie zajmuje się już tym.
Kiedyś bardzo chciała tańczyć w balecie- to było jej marzenie, które niestety nigdy się nie spełniło.
Do wigilii zostało mało czasu wiec proszę o odpowiedz osoby, które mieszkają w Warszawie lub bliskiej odległości.
mrowka47@wp.pl
609-810-121
ODPOWIEDZ