kupię/otrzymam/odziedzicze pointy
-
arabeseczka
-
MichalinaMaria
kupię pointy ( mogą być bardzo zużyte, tak do 30 zł) długość 23cm normalny rozmiar ok. 36. Kolor model itp obojętne. Nistety nie mam możliwości uczęszczania do szkoły baletowej ( chociaż baardzo bym chciała) albo chociaż na lekcje jazzu ale nie mam takiej możliwości a chciała bym mieć pointy tak zeby czasem po prosty założyć, popotrzeć...:)
kontakt:
gg 6875175
e- mail michalina_misia@op.pl
kontakt:
gg 6875175
e- mail michalina_misia@op.pl
-
ChristianeDaae
Nie tańczę jeszcze w pointach, ale chcę je kupic ''na spróbe'' aby zobaczyć jak się w nich stoi a nawet tańczyć. Mogą być zniszczone, ale nie mocno, bo chcę w nich troszkę pochodzić/poćwiczyć [pod czujnym okiem ciotki byłej baletnicy] rozmiar 38. To moje pierwsze by były, więc kupię najchętniej Sansha Recital badź inne [Grishko, lub Sanshy] :)
Nie dysponuje jakąś wielką suma pieniedzy tak w ogóle^^ Potem mama mi kupi nowe, ale teraz musze się o nie sama zatroszczyć...
Nie dysponuje jakąś wielką suma pieniedzy tak w ogóle^^ Potem mama mi kupi nowe, ale teraz musze się o nie sama zatroszczyć...
-
princess1889
szukam pointy do dekoracji pokoju
Witam,
mam wielką prośbę, jeśli ktoś posiada do oddania Pointy to ja bardzo chętnie je przygarnę. Nie szukam ich dla siebie lecz dla swojej mamy do dekoracji pokoju. W wigilie skończy dokładnie 50 lat. To był by wspaniały prezent dla niej.
Zawsze interesowała się tańcem, niestety mieszkałyśmy w małej miejscowości i nie ma tam szkoły baletowej. Mama była instruktorem tańca towarzyskiego, w chwili obecnej z powodu wieku oraz problemów zdrowotnych nie zajmuje się już tym.
Kiedyś bardzo chciała tańczyć w balecie- to było jej marzenie, które niestety nigdy się nie spełniło.
Do wigilii zostało mało czasu wiec proszę o odpowiedz osoby, które mieszkają w Warszawie lub bliskiej odległości.
mrowka47@wp.pl
609-810-121
mam wielką prośbę, jeśli ktoś posiada do oddania Pointy to ja bardzo chętnie je przygarnę. Nie szukam ich dla siebie lecz dla swojej mamy do dekoracji pokoju. W wigilie skończy dokładnie 50 lat. To był by wspaniały prezent dla niej.
Zawsze interesowała się tańcem, niestety mieszkałyśmy w małej miejscowości i nie ma tam szkoły baletowej. Mama była instruktorem tańca towarzyskiego, w chwili obecnej z powodu wieku oraz problemów zdrowotnych nie zajmuje się już tym.
Kiedyś bardzo chciała tańczyć w balecie- to było jej marzenie, które niestety nigdy się nie spełniło.
Do wigilii zostało mało czasu wiec proszę o odpowiedz osoby, które mieszkają w Warszawie lub bliskiej odległości.
mrowka47@wp.pl
609-810-121