kupię/otrzymam/odziedzicze pointy

Kącik drobnych ogłoszeń (szukam, sprzedam, kupię, zamienię, oddam...)
Szczegóły transakcji prosimy omawiać w prywatnych wiadomościach.
Kasia G

Post autor: Kasia G »

Książę Benno napisał:

Ja proszę, błagam o dwie pary point. Na potrzeby wystawy/prezentacji w mojej szkole muzycznej pt: "Sztuki muzyczne i sceniczne". Są one bardzo mi potrzebne! Gdyż wystawa już tuż, tuż... Potrzebne mi są dwie pary jedne z zniszczone a drugie w miare... Jedne (zniszczone) będą umiejscowione na fortepianie w bukicie róż. A drugie bedzie miec ^^modelka^^... Która będzie siedziec w nich (broń Boże nie bedzie wychodziła na palce) przy fortepianie. BARDZO PRZOSZE O KONTAKT NA PW LUB e-mailem ksiazebenno@onet.eu
Kasia G

Post autor: Kasia G »

czekoladka napisała:

ja tez bym byla bardzo chetna obojetny mi model a moj rozmiar nogi to 39-40 czekam sobie cierpliwie
Fleuve

Post autor: Fleuve »

EDIT! Odrobinę zmieniam moje ogłoszenie, aby było bardziej 'na czasie' :wink:
Kupię pointy, najwyższa suma jaką w tej chwili mogę dysponować to 40 zł. Noszę rozmiar buta 37,5-38 [zależnie od firmy, ale porównam z rozmiarówką milimetrową]. Kupię takie, które jeszcze nadają się do użytku [nie złamane, aby się nie rozlatywały]. Kontakt na PW.
PS: Odpadają modele, które stworzone zostały dla zaawansowanych tancerzy.
Maron

Post autor: Maron »

a ja się dopisuję również na listę oczekujących na jakieś pointy - długość stopy to 245 mm, buty na codzień noszę o rozmiarze 37 :) moje aktualne pointy są juz "trochę" przymałe, gdyż stopa mi przez rok urosła i b. ciężko mi się w nich tańczy [mam Grishko Fouette XX 4, szerokością jest bez zmian, myślę że 5-5,5 byłby najlepszym rozmiarem].
dusia

Post autor: dusia »

to ja też się dopiszę jak ktoś mialby na zbyciu to może mi odstąpić. obojętnie jakie ale że nie mogę tańczyć, to chociaż bym miała
lilijka

pointy

Post autor: lilijka »

ktoś ma na zbyciu pointy.....nowe albo używane...rozmiar 38/39 (ew. 39/40)??
Cheryl

Post autor: Cheryl »

http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=4370
Proszę :P
dusia

Post autor: dusia »

kupię za symboliczną cenę pointy najlepiej rozm. 41 ale to bez większego znaczenia:) chcę po prostu je mieć proszę o wiadomość na PW
baletqueen

Post autor: baletqueen »

ja tez chcialabym pointy w celu ozdoby pokoju mam nr 39 ale to tez bez znaczenia...
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Witam wszystkich! To mój pierwszy post na tym forum.Nie uczę się baletu ale jestem wielką fanką tego stylu tańca.Mam do niego szacunek bo podejrzewam że potrzeba wiele wysiłku żeby się czegoś nauczyć.Bardzo bym chciała "potyniać" sobie w pointach ale jest jeden problem.Nie mam ich.Proszę jeśli ktoś ma a nie używa albo są zniszczone czy mógłby mi je ofiarować albo sprzedać za jakąś symboliczną kwotę.Bardzo mi na tym zależy.Proszę!
ODPOWIEDZ