PAS DE CHAT

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Iluane

Post autor: Iluane »

Jeżeli chodzi o sklep internetowy, to komunikacja jest bardzo sprawna, miła obsługa.

Zamówienie zrobiłam w piątek (o godz. 15). W poniedziałek dostałam maila (o 11), że paczka zostanie wysłana w ten sam dzień. Chciałam domówić jeszcze baletki, zadzwoniłam na tel. podany na stronie(13) i pani odpowiedziała mi, że powinnam napisać maila, ponieważ to nie oni się tym zajmują. (Czy jakoś tak)
Więc napisałam maila. Obsługa odpisała, że zamówienie zostanie wysłane we wtorek.
Wszystko przyszło już w środę, więc polecam bardzo :D

Przepraszam, za taki chaos w poście, ale nie umiałam inaczej tego wszystkiego ubrać w słowa XD
Agne$

Post autor: Agne$ »

E tam ja chaos mam we wszystkich swoich postach xD

Chmmm teraz to trzeba się zastanowić co zamówić;) bo kilka rzeczy to ja potrzebuje.
Iluane

Post autor: Iluane »

Kup wszystko! : D Ja dostałam dwie kartki z rabatem na 5 % (dotyczy również artykułów przecenionych) 8)
O! i katalog sanshy na 2010r.

Hm, teraz tak myślę. Dostałam dwie, bo zamówiłam dwie rzeczy czy jak? O.o
Agne$

Wiesz Iluane, chyba nawet tak zrobię! :D
Ja mam katalog chyba z 2008 roku. Ciekawe czy są jakieś duże zmiany....

Jak zamówiłam kiedyś ;) jedną rzecz to dostałam kilka takich rabatów. Więc myśle że, zależy to od hojności sprzedawcy.
Georgia~

Post autor: Georgia~ »

czy ktoś wie czy w Poznaniu w PAS DE CHAT mają duży wybór point??? Szczególnie jeśli chodzi o Sanshę ;)
Kawka

Post autor: Kawka »

Dla mieszkających w Warszawie:

Sklep taneczno-baletowy Pas de chat: Uprzejmie informujemy, że od 1.02.2011 roku sklep Pas de Chat zmienia lokalizację. W związku z tym do 29.01.2011 zapraszamy na totalną wyprzedaż kolekcji. Zniżka 50 % na cały asortyment.

Nowy adres sklepu to Czarnieckiego 5, zaledwie 200 metrów od dotychczasowego miejsca.
Odetta

Post autor: Odetta »

Rozumiem że zniżka jest tylko dla kupujących osobiście w sklepie, a w sklepie internetowym nie ma co liczyć na zniżki?
Bisiuka

Post autor: Bisiuka »

Nie wiem ale ja wiem że jadę kupić pointy i kostiumiki . Szkoda ze nie mają Grishko, bo akurat te chcę . :wink:
Agne$

Tak, zniżka dotyczy tylko jak się kupuje w sklepie. Szkoda, bo tak można by było się nieźle obkupić ; )
carmenta

Post autor: carmenta »

Ja tam sie wybieram w sobote :) Juz zapisalam sobie w kalendarzu. Bede po pensji, to bedzie za co kupowac i do tego te znizki :D:D
ODPOWIEDZ