Klasyka - Bydgoszcz - zajęcia dla dorosłych

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Czajori

Post autor: Czajori »

Jestem pod wrażeniem - z tego, co piszesz, jesteście prowadzeni bardzo profesjonalnie i racjonalnie :) I zgadzam się w stu procentach, że taniec działa cuda na samopoczucie :)
Sixa

Post autor: Sixa »

Ja też odpoczywam psychicznie na balecie.Jeśli mam zły dzień albo jakiś kłopot najlepszym lekarstwem jest balet.Przez 2 godz. myśle o ułożeniu rąk,głowy,stopach i o zapamiętaniu ćwiczeń a po lekcji świeżo patrze na problemy -czuję jakby wszystko było takie proste!Sport ogólnie poprawia samopoczucie ale np.bieganie dużo nam nie pomoże bo nie trzeba się specjalnie koncentrować i jest czas na zadręczaie sie wszystkim ......a taniec?To najlepsze lekarstwo(nawet jak bolą nogi! ;) )
molly

Post autor: molly »

Ja bardzo często jestem zestersowana i dlatego bardzo lubie odreagować na zajęciach. Okazuje się że wtedy wszystko mi wychodzi gdyż wkładam w to całą siebie. poprzez taniec wyrażam swoje uczucia.
POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH :D
Wojtek4p

Post autor: Wojtek4p »

Witam Molly i Sixa i całą pozostałą grupkę z Bydzi oraz wszystkich forumkowiczów. Fajnie , że piszecie w moim pościku , miło się z wami wszystkimi tutaj pisze . :) Pozdrowionka i nareczka . :D
Tanc...

Post autor: Tanc... »

:D Fajnie WOJ..... ,że zaszczepiłeś" baletową grypą " tylu "ludków" lepsze to niż ciągle słyszeć o ptasiej grypie - :lol: choć w balecie lekkość ptaka też nie zaszkodzi :lol: oby tak dalej .Pozdrawiam. 8)
Wojtek4p

Witaj Sebi . Te dziewczyny co wypowiadały się w pościkach wyżej , to akurat u nich już nie zaszczepię miłości do tańca klasycznego .
Bo dziewczyny są ze Studium Baletowego i one już tam działają kilka dobrych latek , ale jeżeli tylko uda się kazdą nową duszyczkę zainteresować tańcem to masz rację , że napewno warto .
Pozdrawiam - cześć przyjacielu . :)
molly

Post autor: molly »

ale zamulamy ostatnio:) Wojtku mam pytanko czy macie zajęcia w ten poniedziałek?? (tzn. 13.03.06) jest to bardzo ważne :D

[color=darkred:8bbe037184]BŁAGAM takie pytania proszę kierować przez pm! [/color:8bbe037184]
Tanc...

Post autor: Tanc... »

Oj Wojtek ,chyba zaszczepiasz "taneczną -grypę " w śród ludków - BYDZI - I oby tak dalej 8) Pozdrawiam .Sebi
Wojtek4p

Witam . Mam pytanko do dziewczyn ze Studium Baletowego w Bydzi - czy macie może próby w poniedziałki do waszych układzików choreograficznych w godzinach popołudniowych tak przed godz. 18.00 .
Dajcie znać czy któraś bywa w poniedziałki , bo moglibyśmy się poznać i może porozmawiać chwilkę . Pozdrowionka :) :wink: .
Wojtek4p

Witam po raz kolejny wszystkich baletomaniaków z Bydgoszczy i okolic .
Zbieram wstępnie zgłoszonka wszystkich chętnych osóbek do udziału w zajęciach z tańca klasycznego , płeć nie gra tu roli ani umiejętności .
Będą to zajęcia dla amatorów czyli dla ludzi chętnych zapoznać się z tą piękną formą tańca .
Jeżeli jesteście chętni to piszcie do mnie i dzwońcie ile wlezie , bo czym więcej będzie chętnych ludzików tym większa szansa , że zajęcia się odbędą .
Oto mój telefonik : 0693910515 a adresik e-mail to :wpalen@wp.pl .
Zapraszam wszystkie chętne duszyczki i pozdrawiam -wojtek4p .
ODPOWIEDZ