Na początku wakacji przez tydzień miałam znowu warsztaty z Pauliną :) jak ja uwielbiam te zajęcia :) po tygodniu czuąłm po sobie że zrobiłam naprawde wielki krok do przodu. oby było takich warsztatów więcej :) a nie wiemcie czy może organizuje ona jakieś warsztaty? może można jakoś gdzieś się załapać chociaż na kilka zajęć?
Ja bardzo lubie zajęcia z współczesnego z panią Anią Śmiganowską (Festiwal Kielce) naprawde zawsze tak miło i przyjemnie wspominam te zajęcia polecam ;) pozdrówka
Jeżeli mam warsztaty z tańca wspólczesnego to zawsze z Panią Anią Śmiganowską. Jest naprawdę bardzo dobrym nauczycielem. Ale często słyszę nazwisko P.Morawca więc na pewno jest dobry.
Ja na co dzień uczę się w tej samej szkole co Patti_jazzy, ale taniec nowoczesny mam z uczennicą P.Moniki Myśliwiec, a oprócz tego nasza nauczycicielka uczy nas rzeczy których sama nauczyła się na warsztatach. Z Morawcem miałam raz zajęcia jak pojechałam na pierwsze warsztaty w Operze Bałtyckiej i rzeczywiście super :smile:
Jeśli chodzi o współczesny to ostatnio na stałe u Leszka Stanka i Oli Dziurosz. Nie jest lekko o nie! Ale super! :)
Oprócz tego warsztaty i projekty które kończą się spektaklem...aktualnie rewelacyjne zajęcia ze świetnym tancerzem Jackiem Tyskim...jest naprawdę cool :)
[quote:13eef8acef="Neta"]Ja dodam tylko Witka Jurewicza i Jacka Gęburę(któty jest dla mnie po prostu magiczny)
Pozdrawiam :D[/quote:13eef8acef]
Bardzo dobrze mi się u niego tańczyło :), ale na codzień tańczę u Pani Anetty Wojtuch. Na szczęście mamy też klasykę, którą po prostu kocham nad życie!
Ja na codzien mam zajecia tanca wspolczesnego w mojej grupie tanecznej " Rebelia" ze Szczecinka. Pozatym na warsztatach zakochalem sie w Thierrim Verger i Katarzynie Kizior.