Gdzie tańczycie wspołczesny?

Dyskusje na temat tańca współczesnego; zagadnienia praktyczne i teoretyczne; aktualne zjawiska i trendy;
Ladybirt

Gdzie tańczycie wspołczesny?

Post autor: Ladybirt »

Gdzie tańczycie/ tańczyliście taniec współczesny? Które zajecia bedziecie dobrze wspominac, a których nie polecacie?
sisi

Post autor: sisi »

zawsze dobrze wspominam zajęcia u Leszka Bzdyla, Natalii Draganik, Elizy Hołubowskiej, Kasi Chmielewskiej, Melissy Monteros, Roberta Andersona, Pale Dyrvalla i Iwony Olszowskiej - do nich warto wybrać się na lekcje. Fajnie jest też spróbować zajęć u Wojtka Mochnieja, Sarah Grey czy Juhy Marsalo, ale oni mają dość specyficzny sposób prowadzenia zajęc, więc już lepiej coś umieć.
Neta

Post autor: Neta »

Ja dodam tylko Witka Jurewicza i Jacka Gęburę(któty jest dla mnie po prostu magiczny)
Pozdrawiam :D
czekoladka

Post autor: czekoladka »

ja polecam u Morawca poprostu świetnie :lol:
Czajori

Post autor: Czajori »

Ladybirt, z zajęć w Trójmieście b. dobrze wspominam pracę z Moniką Leśko-Mikołajczak w Teatrze Muzycznym w Gdyni, w ramach działalności tzw. Teatru Junior. Na tych zajęcich na pewno poznasz jeszcze elementy klasyki, jazzu, pantomimy itp.
jeśli chodzi Ci o współczesny sensu stricto, spróbuj skontaktować się z Bożeną Eltermann.
Ladybirt

Post autor: Ladybirt »

Chodze do Juniora :) tłumy na zjęciach, ale naprawde jest fajnie
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

a ja mam zajęcia w szkole baletowej=)
Misour

Post autor: Misour »

Ja zajęcia tańca wspolczesego mam w domu kultury w mojej miejscowosci..jednak na nie nie uczęszczam..wolę balet
Paula

Post autor: Paula »

Ja tez mam zajęcia u siebie w szkole...(W Ognisku) i zawsze jest to miłe oderwanie od klasyki...
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

taak, czasami potrzebne sa te 2 godzinki jazzowego... tak dla odprezenia... szkoda ze my go na razie nie mamy <ze wzgledu na proby>
ODPOWIEDZ