Życie maturzysty

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Columbina

Post autor: Columbina »

Pod zadnym pozorem matma nie jest obowiazkowa :):):) Ma byc za iles tam lat, ale teraz naszczescie nie :P
sisi

Post autor: sisi »

hehe na szczęscie! nie wybrażałabym sobie napisania maturyz amtmy :D

dołączam się do apelu sfra:
W ŻADNYM WYPADKU SIĘ DZISIAJ NIE UCZCIE!!

idźcie do kina, na kawę z przyjaciółmi... i obowiązkowo zjedzcie tabliczkę czekolady :)
Paula

Post autor: Paula »

[quote:79f756ea26="Columbina"]Pod zadnym pozorem matma nie jest obowiazkowa :):):) Ma byc za iles tam lat, ale teraz naszczescie nie :P[/quote:79f756ea26],

Nie za ileś tam lat, bo data od kiedy matura z matematyki będzie obowiązkowa jest już dokładnie wyznaczona. A mianowicie osoby które w następnym roku idą do Liceum takową maturę obowiązkowo zdawać będą. Czyli jednym słowem będę to osoby urodzone w 1990, 1991, 1992 itd. Powodzenia drodzy! (Ja całe szczęście jestem ostatnim 'normalnym' rocznikiem:)
Maron

Post autor: Maron »

[quote:edb434023f="Paula"][quote:edb434023f="Columbina"]Pod zadnym pozorem matma nie jest obowiazkowa :):):) Ma byc za iles tam lat, ale teraz naszczescie nie :P[/quote:edb434023f],

Nie za ileś tam lat, bo data od kiedy matura z matematyki będzie obowiązkowa jest już dokładnie wyznaczona. A mianowicie osoby które w następnym roku idą do Liceum takową maturę obowiązkowo zdawać będą. Czyli jednym słowem będę to osoby urodzone w 1990, 1991, 1992 itd. Powodzenia drodzy! (Ja całe szczęście jestem ostatnim 'normalnym' rocznikiem:)[/quote:edb434023f]
chybaże jakiś mądry człowiek postawi się przeciw, to nie będziemy pisać... brr.
just_me

Post autor: just_me »

Jeszcze raz wszystkim maturzystom, Forumowiczom i ich znajomym, życzę mnóstwo dobrego humoru, weny twórczej i przystępnego tematu jutro :) Jak napiszecie, to przyjdźcie się pochwalić!
A teraz do spania, bo to podstawa!

Buziaki! :)
Columbina

Post autor: Columbina »

[quote:279d4865e2="Paula"][quote:279d4865e2="Columbina"]Pod zadnym pozorem matma nie jest obowiazkowa :):):) Ma byc za iles tam lat, ale teraz naszczescie nie :P[/quote:279d4865e2],

Nie za ileś tam lat, bo data od kiedy matura z matematyki będzie obowiązkowa jest już dokładnie wyznaczona. A mianowicie osoby które w następnym roku idą do Liceum takową maturę obowiązkowo zdawać będą. Czyli jednym słowem będę to osoby urodzone w 1990, 1991, 1992 itd. Powodzenia drodzy! (Ja całe szczęście jestem ostatnim 'normalnym' rocznikiem:)[/quote:279d4865e2]

Paula. Mnie matematyka na maturze nie dotyczy, wiec nie interesowalam sie dokladnie kiedy i kto bedzie ja pisal :P

POWODZENIA!!!!!!!!
gonia

Post autor: gonia »

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: a ja się już łapię na obowiązkową matmę :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :( czyli już teraz mogę się cieszyć z oblania maturki...
sisi

Post autor: sisi »

luzik Goniu, masz jeszcze kupę czasu! kto by się przejmował maturą na dłużej niż 5 min przed egzaminem? lepiej tego nie robić - bo się zrobią zmarszczki ;) :lol: a my chcemy być ładnymi baletnicami prawda? :mrgreen:

:wink:
Nena

Post autor: Nena »

Ja niestety łapię się jak najbardziej, a dla takiego wybitnego dyskalkulika jak ja, zdanie matmy może okazać się wieeeelkim problemem...
Ale jeszcze mnóstwo czasu mi zostało do matury ;)
Paula

Post autor: Paula »

No to już po podstawowej z polskiego. Po tematah wypracowań stwierdzam, że nie były trudne... Makbet i Chłopi to zdecydowanie nie trudne tematy...
ODPOWIEDZ