Życie maturzysty

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Columbina

Życie maturzysty

Post autor: Columbina »

Pewnie juz taki temat gdzies byl poruszony, ale teraz to matura jest tak na czasie :P Dzis i jutro sa testy gimnazjalne, a za rowniotki tydzien zaczyna sie piekny miesiac (maj) maturalny :/:/:/ Jak forumowicze maturzysci to przezywaja? Bo ja jestem strasznie zestresowana :? i nawet na balecie pani mi powiedziala, ze te nerwy maturalne przeszkadzaja mi w skupieniu sie :P

Maturzysci. Co zdajecie? :P No. Podzielcie się wrażeniami :roll:

[size=9:8a333adc44][/size:8a333adc44]jesli ten temat byl poruszony gdzies to prosze, napiszcie gdzie :P[size=9:8a333adc44][/size:8a333adc44]
just_me

Post autor: just_me »

Ja maturę będę przeżywać dopiero za dwa lata (na szczęście!), ale trzymam kciuki za tegorocznych maturzystów i wspieram ich duchowo.
Pozdrawiam!
Ewuunia

Post autor: Ewuunia »

tak apropos testów gimnazjalnych. Już napisałam i mam dość.

Trzymam kciuki za maturzystów!!!
Columbina

Post autor: Columbina »

Dziekuje, ze bedziecie trzymac kciuki :) Fajnie gimnazjalista ktorzy juz sa po testach. Ja mam przed soba 6 egzaminow :?
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Ja pisze polski, biologie, chemie - wszystko rozszerzone. Jeszcze trwa zawzieta nauka i strasznie sie denerwuje, z kazdym dniem coraz bardziej.
Wiecie moze czy jesli ktos nie zdawal jakiegos przedmiotu na maturze, a bedzie potrzebowal go za rok czy dwa czy moze wtedy "dopisac" mature z tego przedmiotu? Sa rozne opinie na ten temat a nikt nie wie jak jest naprawde.
Maron

Post autor: Maron »

[quote:8720f534ea=".:Agga:."]Wiecie moze czy jesli ktos nie zdawal jakiegos przedmiotu na maturze, a bedzie potrzebowal go za rok czy dwa czy moze wtedy "dopisac" mature z tego przedmiotu? Sa rozne opinie na ten temat a nikt nie wie jak jest naprawde.[/quote:8720f534ea]
Można. Z tego co mi mówiła siostra - to można.

A wogóle mnie już ciary przechodzą na samą myśl, że będę musiała pisać maturę z matematyki...
:? :? :shock: :shock: :cry: :cry:
BRRR!! >__<
Czajori

Post autor: Czajori »

Na szczęście maturę oraz wszelkie inne tego typu egzaminy mam daleko za sobą, ale trzymam kciuki za mojego Kuzyna kochanego, któy w tym roku zdaje maturę, oraz za podzielającego ten sam los mojego uroczego współmoderatora - [color=blue:732a451b56]s[/color:732a451b56][color=white:732a451b56]fr[/color:732a451b56][color=red:732a451b56]a[/color:732a451b56] :)

... oraz oczywiście za makovą, która zdaje się zdaje egzaminy gimnazjalne :)
sisi

Post autor: sisi »

[quote:b2176e2bdd="Czajori"]za mojego Kuzyna kochanego[/quote:b2176e2bdd]

ooo tu widzę mafia się szerzy :wink:

ja też zdaję <brrr>. W tym roku polski, angielski, włoski i wos. w przyszłym spróbuje dozdawać wot. :)
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

a makova nie jest juz w liceum?
Maron

Post autor: Maron »

a ja mam pytanie jedno...
czy jak kogoś niedopuścili do matury (bo miał pałkę z jakiegoś przedmiotu) to po zdaniu owego przedmiotu będzie mógł ją pisać w najbliższym terminie poprawkowym tej matury?

Kasiek, Makova jest jeszcze w gimnazjum ;)
[heh ja też myślałam że Makova to licealistka, ale po prześledzeniu ponownie tematu gdzie była mowa o tym gdzie się uczymy to już wiem]

[color=blue:2ce57dc6f2]O! Super! Ale po co ta dyskusja? Czy to aż tak ważne w tym temacie czy makova jest w gimnazjum czy w liceum? Moderator[/color:2ce57dc6f2]
ODPOWIEDZ