kupię/otrzymam/odziedzicze pointy

Kącik drobnych ogłoszeń (szukam, sprzedam, kupię, zamienię, oddam...)
Szczegóły transakcji prosimy omawiać w prywatnych wiadomościach.
PapillonMonCheri

Post autor: PapillonMonCheri »

hah, widzę idealny wątek ;P

czy ktoś posiada niepotrzebne pointy do oddania na stopę 22 cm nr. buta 37 ?

(nie rozumiem tego, ale stopę wymierzyłam i jest 22 a buty noszę 37 oO xD )

o kontakt proszę tutaj : madz_2e@vp.pl

z góry dziękuję :)
alex24112

Post autor: alex24112 »

Kupię lub odziedziczę pointy...
Rozmiar 40 lub 41.... Twardość M lub H...
Szerokość XXX...
Stan wszystko jedno... tylko żeby dało się w nich tańczyć...
Kolor... obojętne...
Cena... Jeśli chcecie sprzedać to do 50 złotych... oddać za darmo...
Bardzo mi na tym zależy piszcie na pw albo e-mail
Marcysia

Post autor: Marcysia »

ja również oddziedzicze pointy, rozmiar- obojetny, tak samo jak kolor i stan...
tańczyłam taniec nowoczesny połączony z baletem i jazzem, ale przestałam i chciałabym mieć małą pamiątkę :)
jakby ktos był uprzejmy takie zurzyte pointy co ma juz wyzucic to bardzo P R O S Z E :smile:
Brzydula

Post autor: Brzydula »

ja też szukam poiny na rozmiar 38 nie za szerokie najlepiej łososiowe moga byc brudne i wogole jak ktos cos ma to prosze o kontakt na pw ;)
Temida

Post autor: Temida »

Witam.

Powodem dla kórego piszę tego posta jest moja wspolokatorka.Jest miłosniczka baletu i wiem,że jej marzeniem jest tańczyc.Kocha balet i wszystko co jest z nim związane,jej marzeniem jest miec pointy,niekoniecznie do tanczenia,nawet po to by na nie czasem popatrzec.Uwielbiam ta dziewczyne,tyle dla mnie zrobiła a ja bym chciała się jej jakoś odwdzięczyc za to co dla mnie robi a robi wiele.Niestety nie mam pieniedzy na kupno nowych pointów.Poprostu mnie na nie nie stac.Mam prośbe skierowana do tych wszytskich osób ,którzy maja pointy,które nie są juz im potrzebne(nie wazne dlaczego) i które mogłyby je oddac,albo odsprzedac za symboliczną cene.Byłabym bardzo wdzieczna.To dla mnie naprawde wazne.Z góry dziekuje. Moje gg:8418836

Post autor: piri_piri »

Odziedzicze lub odkupie (do 20zł) pointy rozmiar 38 (24,5 cm). Pointy mogą być zniszczone, ale żeby można było na nich jeszcze troche potańczyć. Kolor jest mi obojętny :) Koszt przesyłki oczywiście pokryję. Piszcie na PW lub na emaila hanna.about@gmail.com
J.BiN

Post autor: J.BiN »

Odziedziczę, odkupię(do 30 zł), przyjmę jako prezent ;). Uzywane pointy. Rozmiar 39-40. Kolor obojętny.Stan może byc kiepski. Na ozdobę pokoju. Mogę pokryć koszty przesyłki

Jesli możesz odpowiedzieć na mója prosbę - pisz na gg 8392767 lub na maila anonimowy-pasikonik@tlen.pl Mam ostatnio problemy z netem i korzytam głównie z EraGG

Pozdrawiam i z góry dziękuję!
Idds

Post autor: Idds »

Ja także dołączam się do tej listy. Bardzo chętnie odkupiłabym tanio lub odziedziczyła zdatne do użytku pointy. Mój normalny rozmiar buta to 38/9
kadmi

Post autor: kadmi »

Kupię pointy o rozmiarze 12 -na nogę o długości 26-26,5 centymetra (rozmiar buta 41/42).
Pointy nowe lub używane( byleby tylko nadawały się jeszcze do ćwiczeń) .Kolor obojetny oczywiście.
Z góry dzięki za jakiekolwiek info:)
mój numer gg 9235535
lub e-mail justysia8@wp.pl
baletnicamarta

Post autor: baletnicamarta »

Kupię pointy blocha używane w których można jeszcze potańczyć! interesował by mnie rozmiar 37-38 w polskiej rozmiarówce!
ODPOWIEDZ