Łąbędzie oczko wodne - nasz spektakl :)
A jako, że spektakl nam się zrobił nie calkiem klasyczny (delikatnie mówiąc) To podczas porywającego Pas czterech żółtych postaci (bo jak wiadomo krasnal ma żółty kubraczek, a myśliwy yyy żółty kapturek) Część widowni powoli przeistacza sie w nasz mały ale jakże uroczy corps de ballet.
Więc my teraz tańczymy śliczny ten no kwartet - coraz węższym kołem otaczając nasze hmmm oczko wodne.
A Columnina wraz z M. przygotowują sie do lirycznego duetu zapomnianych łabędzi :P ;)
A co !!
Torin
Więc my teraz tańczymy śliczny ten no kwartet - coraz węższym kołem otaczając nasze hmmm oczko wodne.
A Columnina wraz z M. przygotowują sie do lirycznego duetu zapomnianych łabędzi :P ;)
A co !!
Torin
Już, czas... a gdzie Columbinka? Czyżby wino jej zaszkodziło?
Dobra wchodze pomimo wszystko. Zrobię pique po kole wokół oczka i zachęcona mocą wina i internetu zakręce 32 fouette na pomoście... ojojoj byle tylko nie wpaść do wody...
edit: no tak, chodzi o stórj a nie o wino :wink:
...punkt, punkt, łap punkt, trzymaj pion i kręć...krzyczy M. do siebie samej w myśliach.
Dobra wchodze pomimo wszystko. Zrobię pique po kole wokół oczka i zachęcona mocą wina i internetu zakręce 32 fouette na pomoście... ojojoj byle tylko nie wpaść do wody...
edit: no tak, chodzi o stórj a nie o wino :wink:
...punkt, punkt, łap punkt, trzymaj pion i kręć...krzyczy M. do siebie samej w myśliach.
-
Piotr Malaga
Stawiając ja na ziemi klęka przed nią ona - nasz piękny a jedyny łabędź wcale nie przemieniony w księżniczkę składa ulotny pocałunek na jego ekhm czapeczce i co to krasnal jest cudnej urody księciem.
Książe tańczy piękna wariację na wodzie !!!
Jedziemy po bandzie ;)
edit:
znalazłem Columbinę - w barze aktora...
no ona to raczej dziś nie zatańczy ...
a jutro będzie ją straaaasznie bolała głowa ;)
ehhh ci farmaceuci - powinni wiedzieć ze jeszcze skutecznego środka na to nie kupi ;)
Książe tańczy piękna wariację na wodzie !!!
Jedziemy po bandzie ;)
edit:
znalazłem Columbinę - w barze aktora...
no ona to raczej dziś nie zatańczy ...
a jutro będzie ją straaaasznie bolała głowa ;)
ehhh ci farmaceuci - powinni wiedzieć ze jeszcze skutecznego środka na to nie kupi ;)
-
Piotr Malaga
A jakże - nawet uważni widzowie nie zauważyli, że w jezioro po całym obwodzie wbite są pale, których płaskie krawędzie kryją się na milimetry pod powierzchnią. Można skakać kozły z jednego pala na drugi :)
Krasnal robi podwójne kozły chlapiąc niemiłosiernie naokoło, tak się popisuje przed łabędziem M. !
Krasnal robi podwójne kozły chlapiąc niemiłosiernie naokoło, tak się popisuje przed łabędziem M. !