O wszystkim i niczym
No to ja pomarudzę... mam kontuzję. Ścięgna, mięśnia? Nie mam pojęcia, boli mnie cały tył nogi od pośladka do kolana. Mam smarować tą część maścią co 4 godz., a od 14:00 jestem na środkach przeciwbólowych i ledwo chodzę.
Jeszcze wczoraj kręciłam piruety, a teraz nie wiem, kiedy znów się porozciągam.
Boję się myśleć do będzie. :(
Boję się myśleć do będzie. :(
[quote:d9d82da1ce="Nataszaa"]Jeszcze wczoraj kręciłam piruety, a teraz nie wiem, kiedy znów się porozciągam.
Boję się myśleć do będzie. :([/quote:d9d82da1ce]
Ojoj.. :( Mam nadzieję, że do września Ci to przejdzie. :(
Każdy tancerz przechodzi jakieś kontuzje... (niestety)
Ja zauważyłam ostatnio że mam torbiel wielkości drugiej kostki. :(
Boje się, że przez to nie będę mogła tańczyć w pointach..
Boję się myśleć do będzie. :([/quote:d9d82da1ce]
Ojoj.. :( Mam nadzieję, że do września Ci to przejdzie. :(
Każdy tancerz przechodzi jakieś kontuzje... (niestety)
Ja zauważyłam ostatnio że mam torbiel wielkości drugiej kostki. :(
Boje się, że przez to nie będę mogła tańczyć w pointach..
heh też tak miałam, bolało jak diabli, na nastepny dzień musiałan noge reką sciągać z łóżka bo nie dałam rady. teraz to mnie boli, a właściwie uwiera i jest uciążliwe jak siedzę- tj jak mam zgietą noge
aha to było jakieś ponad pół roku temu. od 15-go zaczynam rehab- lasery diadynamik i magneto- cośtam
aha to było jakieś ponad pół roku temu. od 15-go zaczynam rehab- lasery diadynamik i magneto- cośtam
[quote:a07307e712="Nataszaa"]No to ja pomarudzę... mam kontuzję. Ścięgna, mięśnia? Nie mam pojęcia, boli mnie cały tył nogi od pośladka do kolana. Mam smarować tą część maścią co 4 godz., a od 14:00 jestem na środkach przeciwbólowych i ledwo chodzę.
Boję się myśleć do będzie. :([/quote:a07307e712]a to nie jest rwa (nerw kulszowy)? boli Cię jak dotykasz?
Boję się myśleć do będzie. :([/quote:a07307e712]a to nie jest rwa (nerw kulszowy)? boli Cię jak dotykasz?
[quote:4c2d4f7cf2="Gość"][quote:4c2d4f7cf2="Nataszaa"]No to ja pomarudzę... mam kontuzję. Ścięgna, mięśnia? Nie mam pojęcia, boli mnie cały tył nogi od pośladka do kolana. Mam smarować tą część maścią co 4 godz., a od 14:00 jestem na środkach przeciwbólowych i ledwo chodzę.
Boję się myśleć do będzie. :([/quote:4c2d4f7cf2]a to nie jest rwa (nerw kulszowy)? boli Cię jak dotykasz?[/quote:4c2d4f7cf2]
Nie, nie boli mnie. :)
Ale zastanawiam się, czy np. gdy robię jakąś figurę i mnie zaboli, to przestać i znieść i tańczyć dalej? Nie mówię o rozciąganiu, itp. tylko np. o piruecie.
Boję się myśleć do będzie. :([/quote:4c2d4f7cf2]a to nie jest rwa (nerw kulszowy)? boli Cię jak dotykasz?[/quote:4c2d4f7cf2]
Nie, nie boli mnie. :)
Ale zastanawiam się, czy np. gdy robię jakąś figurę i mnie zaboli, to przestać i znieść i tańczyć dalej? Nie mówię o rozciąganiu, itp. tylko np. o piruecie.
najbardziej mnie to drażni, że przecież już się w układach całowali w YCD... i to w pierwszej edycji chociażby, Maria z Gauą, a Gaua miał wówczas dziewczynę :roll:
a najbardziej nie zapomnę jak w komentarzach było coś takiego
A: Ilona wtedy grała, taka była jej rola w tym tańcu, pocałunek to element aktorski...
B: nie! ona nie grała, ona w tym tańcu była sobą!
o matko to jak Marcin i Justyna mieli taniec gdzie ona była w sukni ślubnej a on w garniaku to znaczy że się pobrali faktycznie?! albo Paulina z Tomkiem?!
n/c
w programie Ilona chyba całowała się jeszcze dwa razy z Kubą [albo dobrze te pocałunki zamarkowała], w takich jakby "scenkach" przed tańcem [w odcinkach gdzie był wampirzy taniec Kuby i Ilony oraz duet chłopaków], ale nie - oczywiście ona była sobą wtedy i nie grała :roll:
nie przepadam za Iloną, ale...
no co za złomy z tych ludzi na demotach, a myślałam że są tam jeszcze porządne osoby, a przede wszystkim rozumne i nie ingnoranckie...
a najbardziej nie zapomnę jak w komentarzach było coś takiego
A: Ilona wtedy grała, taka była jej rola w tym tańcu, pocałunek to element aktorski...
B: nie! ona nie grała, ona w tym tańcu była sobą!
o matko to jak Marcin i Justyna mieli taniec gdzie ona była w sukni ślubnej a on w garniaku to znaczy że się pobrali faktycznie?! albo Paulina z Tomkiem?!
n/c
w programie Ilona chyba całowała się jeszcze dwa razy z Kubą [albo dobrze te pocałunki zamarkowała], w takich jakby "scenkach" przed tańcem [w odcinkach gdzie był wampirzy taniec Kuby i Ilony oraz duet chłopaków], ale nie - oczywiście ona była sobą wtedy i nie grała :roll:
nie przepadam za Iloną, ale...
no co za złomy z tych ludzi na demotach, a myślałam że są tam jeszcze porządne osoby, a przede wszystkim rozumne i nie ingnoranckie...