Nasze nagrania :)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Katia

Post autor: Katia »

[quote:06e1759ad8="Father"]Nasuwa mi się tak przewrotna myśl, że trzymasz sie drążka [/quote:06e1759ad8]
Hoooh, jakbym miała drążek, byłoby świetnie :). Mogę zapewnić, że niczego się nie trzymam :)
Nie pokazuje całości, bo w sumie nie dałoby się nagrać. Ale postaram się wrzucić jakieś pique czy coś w najbliższym czasie :)

Dziękuję Agato :)
Kasiek

Post autor: Kasiek »

http://www.youtube.com/watch?v=F_pIsxovf2Q

"Taniec brzucha" w wykonaniu dziewczyn z zespołu "Mały Jarosław".To był nasz pierwszy występ,i pewnie jak zauważycie jest sporo niedociągnięć,tym bardziej,że nie tańczyłyśmy wcześniej tego typu tańców..
Starałyśmy się jednak bardzo;p

Jak wam się podoba? Co o tym sądzicie?
agata31

Post autor: agata31 »

Według mnie jest "sporo" niedociagniec i triszke tak bez życia ;)
Kawka

Post autor: Kawka »

Oglądając Was sama zaczęłam się 'bujać';), nie znam się na takim tańcu kompletnie, ale mało w tym było tańca brzucha jaki dotychczas oglądałam.;p
Kasiek

Post autor: Kasiek »

No jak już wcześniej wspomniałam nie tańczyłyśmy wcześniej tego typu tańców,ale miło słyszeć krytykę,bo wiemy,że musimy nad tym popracować.:) Dzięki.:)
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

A ja bym tak bardzo nie krytykowała, bo potem wszyscy się bedziemy bali tu umieszczac nasze filmy :) . W każdym razie dziękujemy za podzielenie się. Może nie jest to super zawodowstwo ale w tańcu nie tylko o to chodzi, żeby byc zawodowcem, czasem też zeby się tańcem bawic, więc jeżeli ktos przyznaje, ze to zabawa i że dopiero zaczyna, to jest OK :) . Wszystkiego dobrego i wielu milych tancecznych chwil życzę Wam:)
dusia

Post autor: dusia »

Moim zdaniem potencjał jest, i chwali się, że dziewczyny próbują różne rzeczy tańczyć :)
inaenka

Post autor: inaenka »

A co tam, też wrzucę
To nagranie z pokazów w maju.
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=omcn1A8pP2M]klik :)[/URL]
Father

Post autor: Father »

Fuori Dal Mundo czy Mondo bo tego nie rozumiem. Wszystkie żródła sieciowe twierdzą, że Mondo :roll:
Ale do rzeczy: To jest w moim guście i podobało mi się. :smile:
Dzięki Inaenko! :smile: Tylko która to Ty :?:
Agne$

Post autor: Agne$ »

Piękny układ :)
ODPOWIEDZ