eee to chodziło o to ze MAKOVA jest jedyna i niepowtarzalna i w ogóle jest chochołem, więc to by była strata, gdyby jej umierający łabędź się do łabędzia Makarovej zbliżył, bo makovej będzie jeszcze LEPSZY.
[quote:2bd16425bf="Nena"]No prawie... ;)[/quote:2bd16425bf]
Prawie robi wielką różnicę :D (czy jakoś tak...)
Mój nick powstał całkiem spontanicznie- chciałam, by się zaczynał na "s" (moja ulubiona litera), był nieco podobny do mojego imienia, a w dodatku krótki. I wyszło sari- później się dowiedziałam, że jest to ubiór kobiecy w Indiach. A to znowuż jeszcze bardziej mi się spodobało, bo Indie mnie fascynują. :)
Ja zmieniłam nicka, bo razem z Makową doszłyśmy do wniosku, że jest nieco "obciachowy". No a poza tym, ktoś mógłby się czepiać, że chcę podśwadomie zmienić nazwę zespołu na jakąś śmieszniejszą...
Witam dopiero teraz 24.01.2006 odkryłem ten wątek nicku .Ja mam nick Tanc... Nick jest skrótem od słowa - Tancerzyk - ot tak zdrobniale od słowa tancerz ( z racji wykonywanego zawodu ) - taki mam nick w tlenie w pokoju - TANIEC - :lol: i taki mam sky... i tak zostało .Pozdrawiam . tancerzyk :lol:
JA tez dopiero teraz odkryłam ten wątek :P mój nick oczywiście od imienia :)
A przez dwa "oo" ponieważ tak się przyjeło, ze podpisywałam się zawsze dla odróżnie nia od innych Goś jako Goosia :)