balet potrzebuje facetow!!
balet potrzebuje facetow!!
[b:b9eb9066c8]do facetow, ktorzy by chcieli tanczyc a sie wstydza lub uwazaja, ze sa do kitu:
kochani! jestescie nam potrzebni! nie wstydzcie sie swoich pasji, badzcie odwazni i lapcie za nogi okazje zeby realizowac swoje marzenia! uwazam ze to zaszczyt moc powiedziec "jestem baletmistrzem" lub pieszczotliwie "baleronkiem".[/b:b9eb9066c8]
[img:b9eb9066c8]http://dance.net/images/154/balletneedsboys.jpg[/img:b9eb9066c8][/b]
kochani! jestescie nam potrzebni! nie wstydzcie sie swoich pasji, badzcie odwazni i lapcie za nogi okazje zeby realizowac swoje marzenia! uwazam ze to zaszczyt moc powiedziec "jestem baletmistrzem" lub pieszczotliwie "baleronkiem".[/b:b9eb9066c8]
[img:b9eb9066c8]http://dance.net/images/154/balletneedsboys.jpg[/img:b9eb9066c8][/b]
balet potrzebuje facetów
Witaj Sisi jestem mile zaskoczony twoim apelem nie często się takie slowa słyszy i czyta . :D . A bardzo mnie ciekawi do kogo konkretnie skierowane są te slowa , pewnie do tego młodszego pokolenia ? .
-
Tranquility
Plakat też mi się podoba .A Tranquality zapytałem o to młodsze pokolenie bo powiedzmy , większość ludzi w swoich wypowiedziach raczej nie daje szans ludziom troszkę starszym . Aby powiedzmy mogli się spełnić w tańcu klasycznym i nie mówie tu o jakimś tam zawodowstwie bo wiadomo , że pewnym wieku na to już nie jest czas . Pozdrawiam Przemek .
-
Tranquility
Właśnie Tranquality też o tym myślałem dla własnej przyjemności i satysfakcji dlaczego by nie . Ogólnie mówiąć to mi się wydaje , że jest za mało organizowanch zajęć z klasyki dla tej troszkę starszej powiedzmy młodzieży .
Chyba po prostu nie bardzo ma się kto tym zająć , tak jak wieloma innymi sprawami w naszym kraju . Mogę się mylić w moich przemyśleniach . :D :wink: .
Chyba po prostu nie bardzo ma się kto tym zająć , tak jak wieloma innymi sprawami w naszym kraju . Mogę się mylić w moich przemyśleniach . :D :wink: .
-
Tranquility
co do zajęc z klasyki to zależy od miasta...
ale powiem Ci, że często zajęcia z klasyki są prowadzone na różnych warsztatach i kursach, a tam nie ma żadnych ograniczeń wiekowych (zazwyczaj). Możesz też wybrać odpowiedni dla Ciebie poziom zajęć. Oprócz tego zazwyczaj na takich warsztatach jest sporo innych technik tanecznych (również bardzo ciekawych) :D pozdrawiam i życze owocnej edukacji tanecznej. :D
ale powiem Ci, że często zajęcia z klasyki są prowadzone na różnych warsztatach i kursach, a tam nie ma żadnych ograniczeń wiekowych (zazwyczaj). Możesz też wybrać odpowiedni dla Ciebie poziom zajęć. Oprócz tego zazwyczaj na takich warsztatach jest sporo innych technik tanecznych (również bardzo ciekawych) :D pozdrawiam i życze owocnej edukacji tanecznej. :D
ten nazwijmy to "apel" jest przede wszystkim skierowany do tych ludkow, ktorzy ukradkiem przegladaja forum i zaluja ze nie moga napisac o swoich doswiadczeniach z tancem bo ich nie maja. a ja im chce powiedziec ze, po pierwsze, moga je miec (obojetnie w jakim wieku) i po drugie (do tych niesmialych) ze balet/inne formy tanca nie sa zarezerwowane dla dziewczyn, wrecz przeciwnie, wszyscy wiemy jak fajnie obejrzec czasem kawalek dobrego meskiego tanczenia... ;)