Czy zrobilibyscie sobie dredy?
Czy zrobilibyscie sobie dredy?
Czy kiedys mysleliscie o tym? A moze juz macie dredy? Jak tak to gdzie mozna je zrobic (czy w kazdym zakladzie fryzjerskim)? Co sadzicie o takiej fryzurze?
-
(ponownie) Armida
-
A mnie się podobają. Nie wiem czy bym sobie zrobiła, gdybym miała więcej włosów, to na pewno bym się zastanowiła, ale od tych koczków wypada mi ich co raz wiącej :(
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jak już ktoś wcześniej wspomniał- nie do każdego pasują. Jest pewien typ urody, do której pasują one jak ulał, myślę też, że trzeba mieć odpowiednią osobowość do takiej fryzury. Osobiście nie chciałabym mieć dredów, ale się ich nie brzydzę i jeśli widzę kogoś z "czymś takim" na głowie to nie wywołuje to u mnie jakiś negatywnych odczuć.
-
(ponownie) Armida
-
Z tym ścinaniem to brzydko mówiąc niezła ściema (tzn. jeżeli chodzi o moją szkołe). Są dziewczyny z bardzo krótkimi włosami i ćwiczą w rozpuszczonych albo w kitku (jeżeli da się go zrobić). Są też chlopcy z dłuższymi włosami (nie do pasa, ale nie krótkie). Jeżeli chodzi o dredy, to bywa różnie, bo w Łodzi był chłodak, który z dredami był wystawiony do konkursu (nie były żadną przeszkodą), natomiast u mnie był przypadek dredów i dyrektor kazał je chłopakowi ściąć. Dodam tylko, że tego samego dnia ów delikwent zabrał papiery ze szkoły i więcej nie przyszedł. Widocznie bardziej był przywiązany do włosów niż do szkoły (bo, że tańczy w dalszym ciągu to wiem).
Pozdrawiam
Pozdrawiam