Sport, czyli jakie dyscypliny lubicie (uprawiacie)?
Sport, czyli jakie dyscypliny lubicie (uprawiacie)?
Na foum jest sporo entuzjastów gimnastyki artystycznej i sportowej. Ciekawe jakie jeszcze dyscypliny Wam się podobają? A może trenujecie którąś z nich?
Moje ulubione to: lekkoatletyka, pływanie i szermierka.
Moje ulubione to: lekkoatletyka, pływanie i szermierka.
-
drCoppelius
-
Tranquility
Przez rok uczyłam się gry w tenisa (ziemnego), ale szczerze przyznam, że nie zainteresowało mnie to na tyle, by tę naukę kontynuować. Oglądać go nie lubię. Gustuję raczej w oglądaniu takich sportów, jak: gimnastyka artystyczna i sportowa (kobiet), pływanie (przy okazji niedawnych Mistrzostw Świata w Montrealu oglądałam tego dość dużo), czasem łyżwiarstwo figurowe i skoki do wody... No i to chyba tyle, epizodycznie zdarza mi się oglądać też inne dyscypliny, ale to tylko epizodycznie. :)
-
Tranquility
[quote:02397f3d43="Terpsychora"]Ja raczej jestem obserwatorem telewizyjnym.
Skoki do wody, plywanie synchroniczne, lyzwiarstwo figurowe, gimnastyka[/quote:02397f3d43]
ja tez.. :wink: ale musze sie przyznac ze zanim zaczelam moja przygode z tancem wspolczesnym mialam doczynienia rowniez z tancem towarzyskim, tenisem i karate (6 lat treningow!) chociaz tego ostatniego nie zaluje ze odeszlam.
Skoki do wody, plywanie synchroniczne, lyzwiarstwo figurowe, gimnastyka[/quote:02397f3d43]
ja tez.. :wink: ale musze sie przyznac ze zanim zaczelam moja przygode z tancem wspolczesnym mialam doczynienia rowniez z tancem towarzyskim, tenisem i karate (6 lat treningow!) chociaz tego ostatniego nie zaluje ze odeszlam.