KTT w spektaklu o Niemenie

Dyskusje na temat tańca współczesnego; zagadnienia praktyczne i teoretyczne; aktualne zjawiska i trendy;
Kasia G

KTT w spektaklu o Niemenie

Post autor: Kasia G »

Czytajcie Tu:
http://www.e-teatr.pl/pl/artykuly/21868.html

gratulujemy :)
czekoladka

Post autor: czekoladka »

ja jesli pozwolicie odbiore gratulecje i podziekuje BARDZO :oops: w imieniu calego naszego teatru
Black Mamb

Post autor: Black Mamb »

jak juz mowa o Niemenie to pozwole sobie zareklamować wspaniałego człowieka Joachima Perlika który ma do niego łudząco podobny głos...aż chce sie posłuchac ;D
Olgusia

Post autor: Olgusia »

Niemen to jeden z najlepszych spektakli KTT (cudowny... szczegolnie "Jaki kolor wybrac chcesz" czy jak to tam sie nazywa i "Dziwny jest ten swiat"). chcialabym go zobaczyc po raz kolejny :smile:
Nikija

Post autor: Nikija »

Och.. No nie mogę! Mnie się ten spektakl zupełnie nie podobał. Wg mnie był płytki i płaski. Ogladając spektakl o Niemenie miałam nadzieje, że nie będzie przynajmniej choreografii do piosenki "Dziwny jest ten świat" :/ Raz, że temu utworowi niczego nie potrzeba, dwa - na pewno nie tak dosłownego przedstawienia ruchowego treści. No i to łkające aktorstwo :/ Pańtakowie robili do tego choreografię? Ja byłam zażenowana.
Moi "tańczący" znajomi mieli podobne odczucia. "Nietanczacym" się raczej podobało (wiadomo, ze sam ruch działa..:P).
A ja uważam, ze Niemen (gdyby żył) powinien sie za ten spektakl na KTT obrazic ;)
czekoladka

Post autor: czekoladka »

chcialam tylko powiedziec ze on widzial ten spektakl(wprawdzie bylo to pare dobrych lat temu) a nawet KTT dawno temu jak jeszcze Pan Niemen żył tańczyl razem z nim na scenie za jego plecami kiedy on spiewal i nie mial nic przeciwko to tylko tyle :wink:
ODPOWIEDZ