Poszukuje informacji o kunkursach

Dyskusje na temat tańca współczesnego; zagadnienia praktyczne i teoretyczne; aktualne zjawiska i trendy;
kropka

Poszukuje informacji o kunkursach

Post autor: kropka »

Witajcie. Mam pytanie: ktos moze wie w ktorych miesiacach odbywa sie najwiecej konkursow tanca wspolczesnego, typu modern balet? Oczywiscie, jezdzimy z nasza pania choreograf ta takie imprezy, ale zdarza się ze do pani nie dotra wszystkie informacje, z calego kraju. Wiem, ze strone odwiedza wiele osob, dlatego prosze o pomoc. Mieszkam na Slasku, w Bielsku-Białej i tam uczęszczam na zajęcia, ale ciekawią mnie wszystkie informacje o konkursach. Z góry za wszystko dziękuję :wink:
Nefretete

Post autor: Nefretete »

Na pewno w Kaliszu i Koninie.
Małgoś

Post autor: Małgoś »

Jest jeszcze Piła -> z tych na bardzo wysokim poziomie (moim zdaniem) i Kielce.... a poza tym hmm rozne inne festiwale w Domach Kultury np: Częstochowa, Tarnowskie Gory, Gorzów Wlk., Wodzisław, Olkusz....... ;) trzeba poszukac na stronach internetowych, powodzenia :)
kropka

dzieki

Dziękuję za odpowiedzi. Do Częstochowy jezdzimy co roku i musze sie pochwalic ze zajelysmy tam z zespolem w 2005 roku nagrode Grand Prix na szczeblu ogolnopolskim:) Dziękiuje za informacje, pozdrawiam:)
Tranquility

Post autor: Tranquility »

Na naszym forum, w dziale [i:cc2bc937db]Kursy, warsztaty, audycje[/i:cc2bc937db] pojawiają się często informacje o akturalnych i zbliżających się festiwalach i konkursach. Polecam tam zaglądać od czasu do czasu! :)
kropka

Dziękuje Przemku, za podpowiedzi. Jestem tu nowa. :)
ODPOWIEDZ