Mistrzostwa Polski w Tańcach Polskich

Dyskusje poświęcone innym formom tańca (jazz, hip hop, funky, break, orientalny, ludowy, irlandzki/szkocki, rewia, etc.)
katexp

Mistrzostwa Polski w Tańcach Polskich

Post autor: katexp »

właśnie wie ktos może kiedy są...?
bardzo mi potrzebne więc jeżeli ktoś wie to była bym bardzo wdzięczna jeżeli by podał termina albo miejscowość ...
mirrorball

Post autor: mirrorball »

Mistrzostwa odbędą się w Brusach w marcu.

dokładne informacje na pewno pojawią się na www.taniecpolski.prv.pl oraz stronie kaszubskiego zespołu-organizatora KZF "Krebane" http://krebane.pl/

szkoda, że mnie nie będzie :(

pozdrawiam
m.
katexp

ojejku szybciutko.....szczerze mówiąc wolała bym żeby były jakos puzniej ciutecze.... ale cuś zrobić ..... :)

[color=darkblue:e969a13c91]EDIT:[/color:e969a13c91]
a tak w ogole to skąd wiesz, jeżeli można oczywiście zapytac, że mistrzostwa są właśnie w marcu ?

[size=9:e969a13c91][color=darkblue:e969a13c91]post edytowany. proszę pamiętać o funkji ZMIEŃ i ortografii
mod.[/color:e969a13c91][/size:e969a13c91]
mirrorball

Post autor: mirrorball »

bo mam bliski kontakt z Kaszubami ;) Konkursy w Brusach od co najmniej roku odbywają się właśnie w marcu

pozdrawiam
m.
katexp

wiem wiem że Turniej w Brusach jest w marcu wiem wiem :)

chodziło mi raczej o to skąd wiesz ze wła.snie tam są mistrzostwa.....

ale spoko locko ;)

[color=darkblue:ae83e48a31]EDIT:[/color:ae83e48a31]
oooo a ja słyszałam ostatnio że mistrzostwa odbeda się na jednym z turniejów warszawskich <czyli pod koniec roku>
znaczy sie dowiedziałam się tego dopiero niedawno w kazdym razie juz pooblikowaniu tego postu ...ta dla jasności dodaje żeby ktoś nie powiedział po co sie pytam skoro wiem ...
Isadora

Post autor: Isadora »

Jakiś Turniej Tańców Polskich odbywał się też ostatnio w Krakowie razem z XXXIII Turniejem Tańca Towarzyskiego o Puchar M. Wieczystego. Był ktoś może?
ODPOWIEDZ