ferie :))

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
gonia

ferie :))

Post autor: gonia »

pierwsza tura feriowa dobiega końca, więc pozwolę sobie założyć feriowy temacik- jak spędziliście/spędzacie ferie? wyjechaliście gdzieś, czy może siedzieliście w domu?
i dla tych, którzy feri jesczez nie mają- jakieś plany na ferie? :)

moje ferie minęły/mijają pod znakiem siedzenia w domu (na własne życzenie!!!) i chodzeia na zajęcia taneczne :)
karolinkaaa

Post autor: karolinkaaa »

To zupełnie jak u mnie.
Praktycznie nie ma mnie całymi dniami w domu.
Tu kino,tu basen,tu lodowisko,tu pizza,tu u koleżanki etc.
W piątek idę do teatru i mam nadzieję,że takim właśnie miłym incydentem zakończę ferię.Eh z wielkim bólem:(
Na tańce także chodzę,prawda Gonia? :P
Oczywiście całymi dniami zaczytuję czasopisma teatralne i uczę się teorii teatru:)Kocham to.

Życze wszystkich udanych ferii w następnych turach.
Ewuunia

Post autor: Ewuunia »

nie ma to jak czekać na ferie do 12 lutego :P ech czekam czekam i doczekać się nie mogę... :D
PavlovaAnna

Post autor: PavlovaAnna »

Ja też ferie w domu spędziłam... znaczy teoretycznie, bo w pierwszy tydzień do szkoły chodziłam, a teraz to się przez cały czas nudzę...
Lirael

Post autor: Lirael »

A moje ferie są beznadziejne. Jeszcze 2 dni zostaly.
Dom i tyle. Dom, komp, gg i forum. Tak dokladniej.
ocenzurowana

Post autor: ocenzurowana »

jadę na ferie do Białki Tatrzańskiej na narty ;) 8)
a jak wróce to będe się uczyć i rozciągać :)
Chat Gatto

Post autor: Chat Gatto »

Moje ferie też się (niestety) kończą :( w 1 tygodniu byłam na obozie tanecznym (2h klasyki, 1h modernu i 1h rozciągania z Ukrainką dziennie), w 2 siedze w domu, szukalam point w internecie i ucze sie biologii - niestety...
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Pierwszy tydnień spędziłam na świetnym obozie baletowym w Zawoi (z Krakowskiego Centrum Baletowego i Tańca Współczesnego). Na tym samym była Chat Gatto. Było super!!!!
W drugim tygodniu tez jestem w domu. Chodzę na balet, do centrów handlowych, na lodowisko, do kina i jest fajnie. W sumie na własne życzenie ten drugi tydzień spedzam w domu... Rodzice chcieli żebym jechała gdzieś na narty, ale mi sie nie chce, jeszcze się w marcu najeżdżę :D
Niestety w poniedziałek juz do szkoły... buuu :cry:
Życze udanych ferii tym, którzy je dopiero będą zaczynali! (zazdroszcze...)
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Ja w ferie udaje się do.. hm... sejmu i senatu :wink:, na kilka dni.
Potem może na narty, czy gdzieś za granicę, nie wiem jeszcze... (jeszcze dwa tyg. :( )
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

A ja jutro ostatni dzien ide do szkoly :mrgreen: na ferie nie mam jakich super konkretnych planow, mama probuje cos wymyslic i obdzwania cala polska rodzinke :mrgreen: a jesli nigdzie nie wyjade to bede chodzic do szkoly na zajecia ... umowilysmy sie juz z dziewczynami, ze przyjdziemy na klub filmowy i sks z siatkowki i kosza ^_^ z tego drugiego prowadzi moj pan od historii o.O :D no i na pewno bede sie jakos umawiac ze znajomymi. :D jak ktos ma ferie w tym czasie co ja[28-11] to moze mnie przygarnac lub do mnie przyjechac xP
ODPOWIEDZ