witam, chciałam zapytać czy ktoś chodzi może na taniec hip hop do szkoły nova w katowicach?
obecnie trenuje taniec towarzyski, ale nie mam partnera i chciałabym spróbować czegoś innego :)
jeśli ktos chodzi to niech napisze coś wiecej, jakie są koszta i ogólnie jakie są grupy, czy podzielone wiekowo czy wymieszane. ?
Czy ktoś z Was uczestniczy bądż planuje uczestniczyć w letnich warsztatach tanecznych organizowanych przez Szkołę tańca Nova w Katowicach?? Dla zainteresowanych podaję link:
ja chodziłam tam na latin jazz i byłam bardzo zadowolona :) niewielkie grupy, możliwoś wykupienia karnetu na miesiąc lub jednorazowego i świetny prowadzący ;) poza tym sala z klimatyzacją i w bardzo dobrym stanie. Polecam!
Witam! Chciałam Wam serdecznie polecić Szkołę Tańca "Nova", gdyż większość zajęć tam prowadzi Maciek Zakliczyński - mój obecny trener w SKT Flamenco Siemianowice Śląskie. Przecudowny człowiek z olbrzymią wyobraźnią, jeden z nielicznych Polaków tańczących w zawodowcach, z wykształcenia teatrolog. Na jego zajęciach nie można się nudzić i każde są inne. Polecam!
To już raczej stałe zajęcia w nowym roku szkolnym. Pytanie tylko, jaki to będzie poziom i czy w ogóle grupa powstanie, bo nie wiadomo, ilu będzie chętnych. Może jakby się nas tak zebrało trochę i niekoniecznie na poziomie poznawania podstawowych pięciu pozycji, to jakoś by to ruszyło pełną parą. Jutro tam podejdę i popytam, jak oni to widzą :-)