szkoła tańca nova - katowice

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
black

szkoła tańca nova - katowice

Post autor: black »

witam, chciałam zapytać czy ktoś chodzi może na taniec hip hop do szkoły nova w katowicach?
obecnie trenuje taniec towarzyski, ale nie mam partnera i chciałabym spróbować czegoś innego :)
jeśli ktos chodzi to niech napisze coś wiecej, jakie są koszta i ogólnie jakie są grupy, czy podzielone wiekowo czy wymieszane. ?
szerina

Post autor: szerina »

---
Basia

Post autor: Basia »

Czy ktoś z Was uczestniczy bądż planuje uczestniczyć w letnich warsztatach tanecznych organizowanych przez Szkołę tańca Nova w Katowicach?? Dla zainteresowanych podaję link:

http://www.novaszkolatanca.pl/zajecia_plan/wakacje_plan.shtml
egnerek

Post autor: egnerek »

ja chodziłam tam na latin jazz i byłam bardzo zadowolona :) niewielkie grupy, możliwoś wykupienia karnetu na miesiąc lub jednorazowego i świetny prowadzący ;) poza tym sala z klimatyzacją i w bardzo dobrym stanie. Polecam!
Basia

Oooo, to pewnie się widziałyśmy podczas zajęć, ponieważ ja też chodziłam na latin jazz :-) A na jakieś techniki wakacyjne wybierasz się może???
Isadora

Post autor: Isadora »

Witam! Chciałam Wam serdecznie polecić Szkołę Tańca "Nova", gdyż większość zajęć tam prowadzi Maciek Zakliczyński - mój obecny trener w SKT Flamenco Siemianowice Śląskie. Przecudowny człowiek z olbrzymią wyobraźnią, jeden z nielicznych Polaków tańczących w zawodowcach, z wykształcenia teatrolog. Na jego zajęciach nie można się nudzić i każde są inne. Polecam!
Basia

http://www.novaszkolatanca.pl/zajecia_plan/wtorek.shtml

Wchodzę, patrzę i oczom własnym nie wierzę :-) Cóż to rozpoczyna się we wtorki o 17.45!!!!!!!!!! Hurrrrrrra!!!!!! Tylko jaki to będzie poziom...
cynamonek

Post autor: cynamonek »

hmm jakoś szukam i nie moge doczytać, ten balet dla dorosłych to są tylko warsztaty czy stałe zajęcia? i jaka cena?
Basia

To już raczej stałe zajęcia w nowym roku szkolnym. Pytanie tylko, jaki to będzie poziom i czy w ogóle grupa powstanie, bo nie wiadomo, ilu będzie chętnych. Może jakby się nas tak zebrało trochę i niekoniecznie na poziomie poznawania podstawowych pięciu pozycji, to jakoś by to ruszyło pełną parą. Jutro tam podejdę i popytam, jak oni to widzą :-)
Basia

Zajęcia z baletu dla dorosłych w Szkole Tańca Nova, to zajęcia "z prostego trzymania sylwetki" - tak mi oznajmiła pani przyjmująca zgłoszenia... :(
ODPOWIEDZ