Lato 2007-wakacyjne plany...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Wojtek4p

Lato 2007-wakacyjne plany...

Post autor: Wojtek4p »

Witajcie wszyscy zacni nasi forumkowicze.
Jest na dworku coraz cieplej, smaży sobie rzekłbym niesamowicie, zblizają się wielkimi krokami dla jednych upragnione wakacje a dla niektórych z nas sezonik urlopowy.
W związku z tym chciałbym zaproponować, że każdy kto ma ochotę niech napisze jak lub gdzie będzie spędzał wakacje.
Ja wojtek4p jako autorek tego temaciku pozwolę sobie jako pierwszy pochwalić się gdzie będę spędzał moje wakacje-lepiej chyba zabrzmi urlopik.
Tradycyjnie już odwiedzę moją ulubioną nadmorską mieścinkę czyli Usteczkę, będzie to już po raz enty z kolei, ale poprostu lubię to miastko, i lubię tam powracać.
Będę tam w okresie od 28.07 do 05.08, a może i dłuzej wszystko zależy od pewnych czynników, oby tylko dopisała pogódka to pewnikiem mile spędze tam czas.
Jeżeli ktoś z naszych forumkowiczów będzie może w tym rejonie i w tym okresie nie wykluczone, że się może i spotkamy i byłoby napewno bardzo miło kogoś poznać z forum.
Pozdrowienia dla wszystkich ludków z forum. :) .

P.S. Specjalne pozdrowionka dla naszej forumkowej Księżniczki Maron- wiadomo dziewczyna z Ustki i jak tu jej nie pozdrowić. :D :wink:
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

ja jade na warsztaty do Bytomia, w drugiej polowie lipca pod namioty w najcudowniejsze miejsce na swiecie, czyli do Pszczewa (k Miedzyrzecza, Miedzygorza), a w sierpniu pewnie bedziemy juz cwiczyc...
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Ja od 2-13 lipca jestem na obozie tanecznym sportowym, a od 16-27(?) sierpnia w Pobierowie na obozie również tanecznym, aczkolwiek hobby :P
Resztę wolnego czasu mam jeszcze niezaplanowaną. ;)
szerina

Post autor: szerina »

---
Krushyna

Post autor: Krushyna »

heh więc ja w Lublinie na Międzynarodowym festiwalu [ u siebie ;p ]
, jakieś jeziorka po drodze, nauka do matury ;/
cynamonek

Post autor: cynamonek »

najpierw Bytom, warsztaty - ale praca jako wolontariuszka :) a potem niezaplanowane a w sierpniu 17-19 praca na OFF FESTIVALU w Mysłowicach - serdecznie zapraszam ( bilety 35 zł)
Nati

Post autor: Nati »

A ja będę się uczyć WOTu :) jadę nad jeziorko, potem w góry a potem do Ustki na koniki :)
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

ja jadę na 2 miesiące do Kanady-gdzie mam dziadków:)
a.k.

Post autor: a.k. »

O! ja też jadę do Kanady, ale na miesiąc, na kurs:)
karolinkaaa

Post autor: karolinkaaa »

Ja zapewne nad jakieś jeziorko i na obóz wędrowny w Bieszczady:)
ODPOWIEDZ