Sklep baletowy W&T

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
aankaa_baletnica=)

Sklep baletowy W&T

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Już kiedyś był pomysł założenia takiego tematu i jakoś nie doszło do skutku, a myślę, że sklep zasługuje na osobny wątek.

Napisałam tam maila, na adres podany na stronie czyli dancewearwt@sasaki.neostrada.pl
Napisałam ze wszystkich trzech adresów internetowych, do jakich mam dostęp i ze wszystkich mi zwraca. Czy to jest ich dobry mail? Czy jest jeszcze jakiś inny?
Joanna

Post autor: Joanna »

Tak, to jest dobry mail. Sprobuj napisac pozniej, albo probuj do skutku - tez mialam ten problem, i dopiero za ktoryms razem udalo mi sie wyslac, ale pozniej juz nie bylo problemow.
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Firma W&T ma od okolo tygodnia problemy z mailem. Mysle ze najlepiej zadzwonic i im to powiedziec. Jakis czas temu byla podobna sytuacja i na drugi dzien po telefonie wszystko dzialalo.
Torin

Post autor: Torin »

komunikat jaki dostaję próbując wysłać maila ( host smtp.hosting.tp.pl[193.110.120.2] said: 550 5.1.1 unknown or illegal alias) nie wróży dobrze :)
Lepiej by było zadzwonić do nich cy cóś - bo to wygląda co najmniej na błąd na serwerze tp ....
Lub nie opłaconą usługę ... Tak źle i tak nie dobrze :)

Torin
śnieżka_balerina

Post autor: śnieżka_balerina »

a wiecie może ile treba czekać na taki kostium i czy szyte są profesjonalnie

Stroje sa szyte bardzo profesjonalnie. Na zamownienie czeka sie okolo miesiac, moze troche wiecej jesli podrodze nie pojawia sie problemy ze skrzynka mailowa.
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Kurde... aż tak długo :?
Hmmm... myślałam, że to szybciej pójdzie... ale jak profesjonalnie to chyba warto... A zamiast maila można zawsze dzwonić :)

Mozna zadzwonic tylko wszystkie wymiary trzeba przeslac mailem. Jak juz pisalam najlepiej zdzwonic i zapytac jak mozna sie z nimi skontaktowac jesli ich mail nie dziala. Z tego co slyszalam maja podobno jakis adres zastepczy.
Sephia

Post autor: Sephia »

Ja niedawno zamawiałam u nich body i to przez maila i doszło do nich od razu a jak odpowiedziałam to tego samego dnia jeszcze tez mi odpowiedzieli :) a body zamówiłam w niedziele i doszło mi w środę albo czwartek to chyba wcale tak długo się nie czeka
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Ja tańczyłam kiedyś w kostiumie W&T, bo Klara ma pod sukienką taki biały kostiumik. Całkiem wygodny i miły bo był z bawełny.
Baletki też miała chyba w Ikl. OSB i moja noga wyglądała w nich tragicznie ;/ Zero podbicia, baletki jak szmatki.
Nie polecam.
ODPOWIEDZ