Miko i Damięcki w polskim "Dirty dancing"
Miko i Damięcki w polskim "Dirty dancing"
[URL=http://film.wp.pl/idGallery,2629,idPhoto,120533,galeria.html?rfbawp=1196797373.236]Info z wp[/URL]
Rany nie obraźcie się, ale chyba zwymiotuje...
Rany nie obraźcie się, ale chyba zwymiotuje...
:612:
Że panna Cichopek zgodziła się na udział w czymś, czego fabuła przypomina film erotyczny (czyli z góry wiadomo, że nie o fabułę chodzi, tylko zgoła o co innego! :wink:), to nie jestem wcale zdziwiona, bo jej możliwości aktorskie - a raczej ich brak, bo dziewczątko nie ma żadnego przygotowania w tym kierunku, a naturalnego talentu aktorskiego siły wyższe jej poskąpiły - są akurat na poziomie szmiry.
Tylko co przyszło do głowy Mateuszowi Damięckiemu?
Że panna Cichopek zgodziła się na udział w czymś, czego fabuła przypomina film erotyczny (czyli z góry wiadomo, że nie o fabułę chodzi, tylko zgoła o co innego! :wink:), to nie jestem wcale zdziwiona, bo jej możliwości aktorskie - a raczej ich brak, bo dziewczątko nie ma żadnego przygotowania w tym kierunku, a naturalnego talentu aktorskiego siły wyższe jej poskąpiły - są akurat na poziomie szmiry.
Tylko co przyszło do głowy Mateuszowi Damięckiemu?
-
I Luv Dance:)
No nie wierze :/po prostu masakra i co oni tam pokaza??rumbe albo sambe, bo co innego potrafia.. :/i co z tego ze Kasia wygrala Taniec z gwiazdami (ja nic do nich nie mam ale ja nie za bardzo za tym programem przepadam :/) role w tym filmie powinny byc moim zdaniem przeznaczone hmm..prawdziwym tancerzom np Natalii z You Can Dance :)ale niestety..