Miko i Damięcki w polskim "Dirty dancing"

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
M.

Miko i Damięcki w polskim "Dirty dancing"

Post autor: M. »

[URL=http://film.wp.pl/idGallery,2629,idPhoto,120533,galeria.html?rfbawp=1196797373.236]Info z wp[/URL]
Rany nie obraźcie się, ale chyba zwymiotuje...
Maron

Post autor: Maron »

o matko boska...

...

...

...

ja to pozostawię bez komentarza.
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Koszmar...
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Dlaczego wladze telewizji nie chca stworzyc czegos z klasa i na wysokim poziomie?
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Już sobie wyobrażam poziom tego 'tanecznego' filmu.
:?
Czajori

Post autor: Czajori »

:612:

Że panna Cichopek zgodziła się na udział w czymś, czego fabuła przypomina film erotyczny (czyli z góry wiadomo, że nie o fabułę chodzi, tylko zgoła o co innego! :wink:), to nie jestem wcale zdziwiona, bo jej możliwości aktorskie - a raczej ich brak, bo dziewczątko nie ma żadnego przygotowania w tym kierunku, a naturalnego talentu aktorskiego siły wyższe jej poskąpiły - są akurat na poziomie szmiry.
Tylko co przyszło do głowy Mateuszowi Damięckiemu?
I Luv Dance:)

Post autor: I Luv Dance:) »

No nie wierze :/po prostu masakra i co oni tam pokaza??rumbe albo sambe, bo co innego potrafia.. :/i co z tego ze Kasia wygrala Taniec z gwiazdami (ja nic do nich nie mam ale ja nie za bardzo za tym programem przepadam :/) role w tym filmie powinny byc moim zdaniem przeznaczone hmm..prawdziwym tancerzom np Natalii z You Can Dance :)ale niestety..
nathaliye

Post autor: nathaliye »

tragedia! film stworzony za pewnie po to żeby Kasia Cichopek mogla pobrylowac na wielkim ekranie bo aktorka to sorry ale z niej żadna i filmy kinowe są poza jej zasięgiem,ale jak widać, do czasu...

ale nazywać to polskim "Dirty Dancing"????

no comment... :x
Lirael

Post autor: Lirael »

Jezu O___o

No comment.
Fleuve

Post autor: Fleuve »

No cóż. Bywa i tak. Ja na razie wstrzymam się z opinią i wygłoszę ją dopiero, kiedy film będzie gotowy.
ODPOWIEDZ