A ja wczoraj wieczorem nastawiłam sobie budzik w telefonie na 8 ( oczywiście melodyjka z teledysku z Poliną ) i poszłam spać. Rano śniło mi się, że tańczę na tej scenie tak pięknie jak Ona... To był najpiękniejszy sen w moim życiu.
Ooo, z mamą wyrzucającą mnie z domu, to było straszne..
Śniło mi się że mamie urodziło się dziecko i że mówi mi, że ona mnie już nie kocha, że mogę sobie robić co chce, tylko mam się wynieść i nie wracać :( Na szczęście to tylko sen...
[quote:af17726a26="martusiaa4u"]Mnie się kiedyś śniła wojna polsko niemiecka Oo' ..... i żeśmy
z moim ś.p. Tatą wszystkich rozstrzelali ... xD nie no - bosko[/quote:af17726a26]
hehe, ale fajnie. Rambo wymięka.
Bojowa Martusia :)
hmmm... zastanawiam się czy opisać tu moje sny xD Po tym jak jeden opowiedziałam koleżance, stwierdziła, że mogłabym pisać książki :PP
A moja mama zauważyła, że oglądam za dużo seriali typu "Kości" czy "Kryminalne zagadki..." i potem mi się śnią głupoty... cóż ... chyba ma rację ;)
co Wy macie z tymi Niemcami :D , ja jakos nigdy nie mialam takich przygodowych snow, raczej pojedyncze scenki, ale niektóre byly sliczne, zwlaszcza te z czasow dziecinstwa, i te dziecinne koszmary ale to sie skonczylo
Sny to piękna rzecz. Jeśli ja czegoś bardzo pragnę to mi sie to śni. I tak, kiedyś zapragnąłem pięknej dziewczyny która ciagle mi sie śniła i muszę Wam powiedzeć iż rzeczywistość okazała się dużoooooo.. bardziej ciekawsza od snu. Śniło mi sie również to, ze nauczę sie jeżdzic na łyżwach. W rzeczywistości nie tylko sie nauczyłem jezdzić ale nawet tańczyc na nich. Tylko dlaczego nigdy nie śni mi sie taniec?