Buty do tańca towarzyskiego
Buty do tańca towarzyskiego
Potrzebuję butów do tańca towarzyskiego. Chciała bym prosić przede wszystkim o adresy sklepów internetowych ,no i oczywiście opinie jeśli chodzi o jakość. Chciałam zamówić buty z akcesu, ale jak przeczytałam na forum że baletki mają słabej jakości, to nie wiem czy też tak nie będzie z butami do towarzyskiego???
Sporo osób ode mnie z klubu ma buty z Akcesu i sobie chwalą. Akces ogólnie specjalizuje się w butach do TT, może dlatego baletki mają gorsze ;)
Ja osobiście polecam Kozdrę - Buty są tanie (mnie buty plus koszt wysyłki wyszły taniej niż robienie w Akcesie bez kosztów wysyłki - mieszkam w Krakowie) i bardzo dobre - uzytkuję je intensywnie (min.1,5h dziennie) od 4 miesięcy, a wyglądają bez zarzutu (nic się nie przetarło, nie odkleiło itp). Poza tym, jeśli mają Twój rozmiar na składzie, to buty dostaniesz w ciągu kilku dni (tzn tyle, ile zajmie dostawa), a jak nie mają - czeka się ok.tygodnia-dwóch. W Akcesie można czekać i 1,5 miesiąca.
Ja osobiście polecam Kozdrę - Buty są tanie (mnie buty plus koszt wysyłki wyszły taniej niż robienie w Akcesie bez kosztów wysyłki - mieszkam w Krakowie) i bardzo dobre - uzytkuję je intensywnie (min.1,5h dziennie) od 4 miesięcy, a wyglądają bez zarzutu (nic się nie przetarło, nie odkleiło itp). Poza tym, jeśli mają Twój rozmiar na składzie, to buty dostaniesz w ciągu kilku dni (tzn tyle, ile zajmie dostawa), a jak nie mają - czeka się ok.tygodnia-dwóch. W Akcesie można czekać i 1,5 miesiąca.