SB w Gliwicach
SB w Gliwicach
Od przyszłego roku mam zamiar tam iść... czy wiecie coś o tej szkole? może ktoś chodzi do Prywatnej SB w Gliwicach im.Szewczenko/? dzwoniłam tam i wiem, że zajęcia są 4 razy e tygodniu, że jest podział na grupę klasyczną (3x klasyka, 1x współ.) i na gr współczesną (2x klas.2x wspól).ktoś wie, jaki tam jest poziom? tańczą w pointach?
-
fijoletowa
byłam w poniedziałek na popisie w teatrze (koleżanki tam tańczą), więc powiem co wiem. to jest taka normalna szkoła baletowa, zakończona dyplomem, więc takie osoby co ćwiczą już zdaje się z dziewięć lat, oczywiście że tańczą na pointach. widziałam występ grup współczesnych, takich co tańczą od roku i też tych co trochę dłużej i byłam pod wrażeniem- było naprawdę nieźle. z tym że koleżanka mi mówiła (ona niby z 'klubu miłośników tańca'<tych co rok tańczą>- już się gubię jakie tam są grupy :o), żę zajęcia mają dwa razy w tygodniu, raz klasyka raz współczesny. zadowolona była bardzo. no ale tu chyba miejsca na pointy nie ma.
zasadniczo też tam się wybieram od przyszłego roku, to się może spotkamy :P
aha, i na tym popisie mówili coś o tym, że od 16 czerwca zaczynają się jakieś warsztaty taneczne, jakbyś była zainteresowana, ale nie wiem nic więcej.
zasadniczo też tam się wybieram od przyszłego roku, to się może spotkamy :P
aha, i na tym popisie mówili coś o tym, że od 16 czerwca zaczynają się jakieś warsztaty taneczne, jakbyś była zainteresowana, ale nie wiem nic więcej.
a coś o tych warsztatach możesz się dowiedzieć?? bo jak dzwoniłam, to pani tylko wspominała o obozie. A co do tych grup, to ja mam zamiar nie iść do 'klubu miłośników tańca... ja już tańczę 6 lat, więc zależało mi na zaawansowanej grupie. No ale zobaczy się jeszcze, bo ciągle rozważam, czy odejść z zespołu :(
tak tak Ewko :D poznaje Cie :D bardzo mi sie klasyka podoba, na współczesny chodzić nie będę, nie pdobał mi się a zreszta i tak modern dalej tańczę :) w sumie to mówili, że nikogo tak nie przyjmują do waszej grupy, ze najpierw trzeba na współczesną a potem dopiero można awansować, ale zrobili dla mnie wyjątek, z czego ogromnie się cieszę :) a dziś pointy... trochę się boję, no zobaczymy :D
-
fijoletowa
tak, tak zapisałam się, na podstawy klasyki, więc tylko raz w tygodniu. ale i tak jestem przeszczęśliwa że klasyki mogę chociaż tyle. :) Nati, a czy ty czasem nie byłaś raz na właśnie takich zajęciach dla nie potrafiąc nic z klasyki? i wybijałaś się, bo nie dość że potrafiłaś dużo więcej niż coś to miałaś białe rajstopy? ;) bo coś chyba kojarze.
[color=violet:75d9b80fa6]Proszę załatwiać tego typu sprawy przez PM. Cz.[/color:75d9b80fa6]
[color=violet:75d9b80fa6]Proszę załatwiać tego typu sprawy przez PM. Cz.[/color:75d9b80fa6]