Mam talent-program TV

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Marcysia

Mam talent-program TV

Post autor: Marcysia »

w temacie ,,You can dance- poprostu tańcz" coraz częściej pojawiały się wątki na temat tancerzy z mam talent.Postanowiłam więc założyć temat o tym programi.
rozwinę więc wątek :
co sadzicie o tym 11-latku co najpierw był w YCD, Miał chyba na imię Kamil i tańczył elkectric boogie
:D :) :smile: :o :D
Alleoya

Post autor: Alleoya »

Sądzę, że w Mam talent za bardzo go zjechali. To, że zaczyna od tego, co jest jego atutem, jest u niego na plus! To, że pani Foremniak wzięła go za zepsutego dzieciaka to inna sprawa. Niech ona spróbuje tak zatańczyć. Przecież oni szukają talentów, a jego (może nadmierna) pewność siebie jest tylko zaletą.
ladybird

Post autor: ladybird »

No ale fakt że był trochę chwalipięta :P.. Tak na wejściu : " Jestem dwukrotnym vicemistrzem świata..."
Kasia G

Post autor: Kasia G »

[quote:ad7461b1a7="rooni"]To, że pani Foremniak wzięła go za zepsutego dzieciaka to inna sprawa. Niech ona spróbuje tak zatańczyć. .[/quote:ad7461b1a7]

To nigdy nie jest żaden argument w dyskusjach o ocenianiu czyichś wystepów artystycznych. Juror/widz/krytyk nie musi umiec tak tańczyć (ani wogóle tańczyć) żeby oceniac taniec kogoś innego, jego walory, wartość itd. Musi umieć oceniać, wywazyć ocenę, za i przeciw walory i wady, potencjał... Oczywiscie "Mam talent" to nie jest prawdziwy profesjonalny konkurs jak konkursy taneczne/wokalne czy muzyczne na świecie, to jest rodzaj show telewizyjnego gdzie OSOBOWOŚC - charakter, postawa itd licza sie (niestetty albo - stety) tak samo jak to CO dany delikwent prezentuje.
Agnes

Post autor: Agnes »

A co sądzicie o tym zespole, z ostatniego odcinka, co wygrali ileś tam nagród? Mogli na początku tyle nie gadać, bo jak tyle nawymieniali tych nagród to szczerze spodziewałam się po nich czegoś więcej.
Sephia

Post autor: Sephia »

Ja wiem że Caro są bardzo dobrzy chociaz no mniemanie o sobie tez mają duże, ale w programie pokazali urywki i to akurat wyglądało tak ni jak, ale oni na prawdę są dobrzy a choćby patrzec na ten moment gdzie kręcili fouette, albo to a la seconde było... no ale wogóle jak im to strasznie równo wyszło

EDIT: a tu znalazłam filmiki z nimi
http://pl.youtube.com/watch?v=Ed9k8zz_wx0
http://pl.youtube.com/watch?v=uTQXXAnj5Zk&feature=related - tu chyba wiadomo skąd inspiracje brali
http://pl.youtube.com/watch?v=5aB6AAzcwkQ tu solistka
lusiak

Post autor: lusiak »

no, to c pokazali w mam talent jakos odbiega delikatnie od tych filmikow. ja generalnie uwazam, ze mieli beznadziejna muzyke i przez to tez duzo stracili.... no i oczywiscienie musieli zaczynac od osiagniec.... bo jak narazie nikomu to na dobre nie wyszlo. ;P i mnie osobiscie bardziej porwały te urywk jakie puszczali z rozgrzewek niz to co pokazali na scenie...
nathaliye

Post autor: nathaliye »

fakt ze 3 osoby z Caro są finalistami YCD coś znaczy, ale zgadzam się z tym mniemaniem o sobie, no i prawda jest taka że to co odpyskował ten chłopak Kubie było poniżej krytyki, prawda jest taka że co wolno Kubie nie zawsze przystoi innym, no i on skomentował ich występ a oni odpowiedzieli obrażając go personalnie i dla mnie tym tekstem przegrali swój udział
baletqueen

Post autor: baletqueen »

a co sądzicie o Karolu? tym w stroju a la matrix? jak dla mnie to byl najlepszy...
Joanna

Post autor: Joanna »

uwielbiam Karola, dla mnie chłopak jest genialny, niesamowity i w ogóle :)
szkoda, że ma dopiero 11 lat... ;)
ma w sobie coś takiego interesującego w ruchu, taką przebijającą się charyzmę, osobowość - mimo tego, iż taki młody!! czyli po prostu TALENT :)
ODPOWIEDZ