gola stopa i podloga. to najlepsze roziwazanie, skarpety jak skarpety, ale gola stopa jest najlepsza. oczywiscie jak dla mnie, ale z tego co wiem to raczej dla wszystkich?
zależy jaką masz podłogę bo na mojej nie da się tańczyc na boso- jest mało śliska. Poza ty warto zainwestowac w jazzówki ponieważ robią się odciski. A co do REvan to kupujesz byle jakie stopki i się do nich przyzwyczajasz. Poto zakłada się je tylko na przednią częśc stopy by hamowac piętą. A tak nawiasem- ty w realu nie możesz sobie znalezc odpowiednich skarpet to po kiego grzyba szukasz w necie?! Boże, pomyśl najpierw!
[quote:ce9ccc69a8="sheltie"]Jazz ogólnie tańczy się w tunice i jazzówkach :)[/quote:ce9ccc69a8]
No, ja jakoś tańczę jazz w dresowych spodniach, t-shirtach i skarpetkach/sneakersach na nogach (zależy od podłogi)...
W ogóle to nigdy nie widziałam żeby ktoś tańczył jazz w jazzówkach, a trochę grup i warsztatów zaliczyłam :shock: .
co innego na zajęciach/warsztatach a co innego na pokazach. chyba o to chodziło sheltie że na występach bardzo często tańczy się w jazzówkach i tunice :)