You Can Dance - poprostu tańcz!
You Can Dance - poprostu tańcz!
Castingi odbędą się w następujących dniach:
*12 stycznia - Wrocław (Opera Wrocławska)
*15 stycznia - Kraków (Nowohuckie Centrum Kultury)
*18 stycznia - Gdańsk (Filharmonia Bałtycka)
*21 i 22 stycznia - Warszawa (Teatr Studia)
Wybiera się ktoś?
[size=9:e407e5e70c]Myślę, że nie będziemy zakładać osobnych tematów o castingach i o programie. Piszmy w jednym, żeby się nie mieszało i wszystko było w kupie. Co Wy na to?[/size:e407e5e70c]
*12 stycznia - Wrocław (Opera Wrocławska)
*15 stycznia - Kraków (Nowohuckie Centrum Kultury)
*18 stycznia - Gdańsk (Filharmonia Bałtycka)
*21 i 22 stycznia - Warszawa (Teatr Studia)
Wybiera się ktoś?
[size=9:e407e5e70c]Myślę, że nie będziemy zakładać osobnych tematów o castingach i o programie. Piszmy w jednym, żeby się nie mieszało i wszystko było w kupie. Co Wy na to?[/size:e407e5e70c]
[quote:7f18361099]Myślę, że nie będziemy zakładać osobnych tematów o castingach i o programie. Piszmy w jednym, żeby się nie mieszało i wszystko było w kupie. Co Wy na to?[/quote:7f18361099]
o tym pisałam przy okazji III edycji i niemalże się z tego zrobiła kłótnia, ale oczywiście nie, lepiej było robić bałagan i rozbijać tematy... :roll:
o tym pisałam przy okazji III edycji i niemalże się z tego zrobiła kłótnia, ale oczywiście nie, lepiej było robić bałagan i rozbijać tematy... :roll:
Ja byłam wczoraj, ale tylko na widowi, bo trzymałam kciuki za koleżankę (;
Wydaje mi się, że ta edycja będzie miała dosć niską średnią wieku ;) Sporo biletów rozdali w Krakowie. W każdym razie widziałam parę ciekawych osób i dostała się moja 16sto letnia faworytka (:
A Władzia chyba życia nie ma poza ycd, bo znowu przyszła na casting, ale już na szczęście nie puścili ją przed jury.
Wydaje mi się, że ta edycja będzie miała dosć niską średnią wieku ;) Sporo biletów rozdali w Krakowie. W każdym razie widziałam parę ciekawych osób i dostała się moja 16sto letnia faworytka (:
A Władzia chyba życia nie ma poza ycd, bo znowu przyszła na casting, ale już na szczęście nie puścili ją przed jury.