You Can Dance - poprostu tańcz!
You Can Dance - poprostu tańcz!
Cóż i tak pewnie temat by powstał więc wolę założyć tu gdzie trzeba :)
Pierwsze wrażenie moje jest takie iż ...
Muchy jak nie lubiłem tak nie lubię, a strajk Piróga był (raczej...) wyreżyserowany w celu przyciągnięcia widzów.
A ogląda się fajnie - zobaczymy co będzie dalej.
Już jedna czy dwie osoby już mi się spodobały :)
Torin
Pierwsze wrażenie moje jest takie iż ...
Muchy jak nie lubiłem tak nie lubię, a strajk Piróga był (raczej...) wyreżyserowany w celu przyciągnięcia widzów.
A ogląda się fajnie - zobaczymy co będzie dalej.
Już jedna czy dwie osoby już mi się spodobały :)
Torin
-
Sagittaire
zapowiada się ciekawie...
bilet otrzymał np. znajomy mi gościu.. hm lat 17, własna szkoła itd uczy i w ogóle ale na przykład edukację sobie totalnie odpuścił
albo gościu ten 28 bodajże lat- były facet Herbuś, mający własną szkołę, tańczący taniec towarzyski od dziecka :?
w porównaniu z poprzednimi edycjami to coraz częściej zgłaszają się profesjonalni tancerze//... Rozumiem że to casting dla wszystkich ale jak tak porównać to w 1,2ej edycji było więcej amatorów z talentem niż tancerzy wieloletnich stażem z licznymi sukcesami.
Ale mimo wszystko miło że mogę znowu powrócić do środowego rytuału siadania przy tvn'ie ;)
bilet otrzymał np. znajomy mi gościu.. hm lat 17, własna szkoła itd uczy i w ogóle ale na przykład edukację sobie totalnie odpuścił
albo gościu ten 28 bodajże lat- były facet Herbuś, mający własną szkołę, tańczący taniec towarzyski od dziecka :?
w porównaniu z poprzednimi edycjami to coraz częściej zgłaszają się profesjonalni tancerze//... Rozumiem że to casting dla wszystkich ale jak tak porównać to w 1,2ej edycji było więcej amatorów z talentem niż tancerzy wieloletnich stażem z licznymi sukcesami.
Ale mimo wszystko miło że mogę znowu powrócić do środowego rytuału siadania przy tvn'ie ;)
ja tez mam mieszane uczucia.. chodzby dla tego ze czesto mniejsze znaczenie ma talent i umiejętnosci, a wieksze uroda i charakter. oczywiscie czego sie spodziewac? w koncu to show telewizyjne dla nie koniecznie tańczących i znajacych sie na tańcu widzów (co prawda za wielkich znawców uważaja sie osoby które oglądaja "taniec z gwiazdami", ale tę kwestie moze pominmy..). denerwuje mnie w YCD tez to, ze czesto myla pewne pojecia.. chociażby wywiad z panem Egurrola. powiedział, ze faktycznie w ycd nie ma takiego tanca jak hh , ale jest new style. a hh = new style...... nie podoba mi sie tez jak pokazuja czyjes bardzo prywatne sprawy np. śmierc kogos bliskiego , wyjazd mamy za granice itd. producenci pewnie w ten sposób graja na uczuciach widzów i nakłaniaja ich do głosowania na faworytów ;) . kłótnie i sporu w Jury wydaja mi ie troche 'naciągane' :D . ale i tak zazwyczaj ogladam ten program :)
ycd
Ja nie mam czasu na jego oglądanie, no chyba ze trafie na powtórkę.
Ale racja....uroda jest też tam ważniejsza czasem niż talent.....zgodze sie.
Nie wiem natomiast co robi tam Mucha..ona jest taka żałosna;/
znawczyni....ha ha ha...chyba jak zwrócic na siebie uwagę.
Ale racja....uroda jest też tam ważniejsza czasem niż talent.....zgodze sie.
Nie wiem natomiast co robi tam Mucha..ona jest taka żałosna;/
znawczyni....ha ha ha...chyba jak zwrócic na siebie uwagę.