spełnienie marzeń :) - ''''Jezioro Łabędzie''''

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
grruszka

spełnienie marzeń :) - ''Jezioro Łabędzie''

Post autor: grruszka »

Witam wszystkie miłośniczki baletu. Zwracam się z prośbą ode mnie, ale i od 50 dziewczyn z zespołu baletowego w Oławie. Bierzemy udział w konkursie, w którym nagrodą byłoby 15tys. złotych. Te pieniądze przeznaczylibyśmy na upragnioną podłogę baletową oraz wszystko, co potrzebne do przygotowania spektaklu ''Jezioro Łabędzie. Taka nagroda spełniłaby nasze marzenia :)

Jeśli możecie poświęcić mi minutkę na głos - wejdźcie na http://domykultury.newsweek.pl/lista-projektow ,znajdźcie OŚRODEK KULTURY - DZIECIĘCY BALET "JEZIORO ŁABĘDZIE" i zagłosujcie. Z góry BARDZO wszystkim dziękuję :):):)

+Jeśli takie tematy nie mogą być umieszczane na forum, lub umieściłam go w złej kategorii, proszę go usunąć, po prostu nie doczytałam się niczego na ten temat w kategorii regulamin i pomoc :)
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

[quote:0c6aab907b="grruszka"]Witam wszystkie miłośniczki baletu.[/quote:0c6aab907b]
są tutaj też osoby płci odmiennej (nie za wielu ich ale są) :D

Z tego, co ja sie orientuję mogłaś założyc nowy temat, więc śmiało możesz zachęcac tutaj nas dalej. Powiesz coś wiecej na temat konkursu i was?
grruszka

Baaaardzo przepraszam za pomyłkę!

więc MY, czyli grupa licząca około 50 dziewczyn, co rok wystawiamy przedstawienie, rok temu była to ''Królewna Śnieżka'', w tym roku ''Kopciuszek'' i gdyby się udało wygrać konkurs dodatkowo zagralibyśmy ''Jezioro Łabędzie''... :(

w konkursie wygrywają aż cztery projekty, więc tak w sumie szansa jest spora, ale nie bardzo wiem jak mogę zorganizować duuuużo ludzi, aby na nas głosowali :(
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

Czy macie zdjęcia z tych przeszłych spektakli?
PS mój głos juz macie. Pytam tak, żeby też innych zachęcic:)
Nagash

Post autor: Nagash »

mój głos też macie że tak się delikatnie wtrącę :wink:
Father

Post autor: Father »

Chętnie zagłosuję jeno powiedz jak? :)
grruszka

dziękuję bardzo za głosy, trzeba wejść na podaną wyżej stronkę, znaleźć projekt balet dziecięcy ''Jezioro Łabędzie'' w Oławie i kliknąć ZAGŁOSUJ :)

Sagittaire, nie wiem czy mogę dodać tu zdjęcia, musiałabym chyba najpierw zapytać się wszystkich o zgodę...
arizona

Post autor: arizona »

ja również zagłosowałam. niestety widzę duże dysproporcje między ilością głosów oddanych na poszczególnych uczestników, nie mniej jednak, życzę powodzenia. może ze wsparciem fomurowiczów uda się wygrać. trzymam kciuki :)
inaenka

Post autor: inaenka »

Sagi to mod, możesz jej słuchać ;)
Wrzucaj zdjęcia, wrzucaj. Chcemy wiedzieć na co głos mamy oddać :)
grruszka

http://www.garnek.pl/gruszka na tej stronie zamieściłam trzy nasze zdjęcia :)

wiem, że mamy mało głosów.. ale gdyby tak część osób z forum się zebrała, może zajęlibyśmy chociaż czwarte miejsce.. :(

o ile się orientuję, można głosować co 24h !!! !!! !!!
ODPOWIEDZ