Związek z tańcem: tribal/flamenco/bale
Wysłany: Pią Sty 28, 2011 7:55 pm
Byłam dziś wieczorem. Body na ramiączkach jeszcze są...choć nie dużo Ja kupiłam wkładki, torbę Capezio (czarno-różowa i do tego usztywniania:)) i fioletowego pajaca Intermezzo Po normalnych cenach w życiu bym tego nie kupiła
Sklep taneczno-baletowy Pas de chat Uff ... przeprowadzka zakończona. Przypominamy, nasz nowy adres: Czarnieckiego 5, parter. Godziny otwarcia sklepu bez zmian. Wyprzedaż w sklepie stacjonarnym została zakończona, ale wkrótce przygotujemy dla Was kolejną, tym razem internetową wyprzedaż, z równie atrakcyjnymi obniżkami. Wyprzedaż tę planujemy uruchomić za mniej więcej 2 tygodnie.
a w ogóle polecam śledzić ich posty na facebooku
_________________ Dokąd idziesz córko zła?
Do kabaretu matko ma!
Związek z tańcem: uczeń
Wysłany: Sro Kwi 27, 2011 7:11 pm
na pewno ja poszlam do Pas de Chat i powiedzialam, ze wybieram moje pierwsze pointy i pani mi pomogla. nie byla zbyt uprzejma... musiala z niej 'wydusic' ta pomoc, ale mam swoje piekne Recitale!
ostatnimi czasy migrował, ale raczej działa
info ze strony "Inwentaryzacja w dniach 18.07.2011 - 22.07.2011 SKLEP STACJONARNY BĘDZIE NIECZYNNY"
a taka generalna uwaga - zawsze można zadzwonić i się upewnić
nie wiem jak sklep stacjonarny, ale internetowy... cóż pozostawia wiele do życzenia. mały wybór, ceny też nie zachęcające. pary miesięcy temu pojawił się slogan reklamujący rzekomą wielką wyprzedaż internetową, więc wchodziłam tam co tydzień i nic. a teraz nie ma ani wyprzedaży, ani reklamy. na maile też nie odpowiadają. dla mnie sklep internetowo odpada.
_________________ Results don’t happen overnight. Every change takes time and effort. Patience and determination are key.
arizono
Wyprzedaż była w zakładce wielka wyprzedaż. Niestety nie zmienili logo i można się było pomylić.
Sklep stacjonarny jest lepiej wyposażony więc jeżeli ktoś chce to mogę wysłać pocztą bo przez nową drogę mam 5 minut i mogę kupić
Zastanawiam się nad zakupem point w sklepie internetowym pas de chat. Myślicie, że warto? Mają to być moje pierwsze pointy...widziałam na ich profilu na fb, że mają nową stronę internetową: http://pasdechat.istore.pl/ i można tam kupić między innymi pointy, chociaż nie wiem czy nie musiałabym zmierzyć, bo nie wiem jak ta rozmiarówka wypada...